West Ham United a fost oprită din drumul spre gol… de un suporter. Cum au reacționat jucătorii și antrenorul David Moyes

Sorin Barbu 08.04.2022, 11:10
West Ham United a fost oprită din drumul spre gol… de un suporter. Cum au reacționat jucătorii și antrenorul David Moyes

Moment ciudat în finalul partidei West Ham United – Lyon, prima manșă din „sferturile” Europa League. Un suporter, îmbrăcat în tricoul „ciocănarilor”, a intrat pe teren chiar în momentul în care jucătorii formației gazdă erau foarte aproape de poarta adversă și sperau să marcheze golul care le-ar fi adus succesul.

Un suporter a oprit o fază de gol la meciul West Ham United – Lyon

West Ham United și Lyon s-au înfruntat pe stadionul Olimpic din Londra, în meciul tur din sferturile Europa League. Duelul a fost încrâncenat. Gazdele au rămas cu un jucător mai puțin pe teren, după ce Cresswell a primit direct cartonașul roșu, în prelungirile primei reprize, dar au reușit să deschidă scorul în minutul 52 prin Jarrod Bowen. Oaspeții au egalat în minutul 66 prin Ndombele, iar finalul a fost tensionat. Jucătorii lui David Moyes au forțat și și-au creat mai multe situații de gol.

Lucrurile puteau deveni foarte periculoase pentru poarta franceză și în minutul 86. „Ciocănarii” se aflau în atac și păreau că vor profita de această situație. Doar că un suporter a intrat pe teren, iar arbitrul a fost nevoit să oprească partida.

Suporterii gazdelor au început să-l huiduie pe intrus, iar jucătorii și antrenorul David Moyes au fost și ei foarte nemulțumiți și au gesticulat nervos în direcția suporterului care avea pe el tricoul lui West Ham. Tânârul a fost scos de pe teren de forțele de ordine.

„Ce se întâmplă? West Ham se afla în mijlocul unui atac rar, iar pe teren intră un fan. Suporterii „ciocănarilor” l-au huiduit copios în timp ce a fost scos din teren”, au notat jurnaliștii de la BBC.

Pe rețele sociale circulă și o altă versiune. Se pare că cel intrat pe teren este un suporter al formației Chelsea, venit la stadion cu vărul său, susținător al echipei West Ham. Partida s-a terminat 1-1, iar Lyon este marea favorită a returului care se va disputa în Franța. Antrenorul David Moyes a criticat arbitrajul și a spus că Aaron Creswell nu merita să fie eliminat, în finalul primei reprize.

În ultima perioadă au mai fost suporteri care au intrat pe teren, la partidele de fotbal din Anglia. La duelul Everton – Newcastle, de acum două săptămâni, un spectator s-a legat de o bară, sperând că în acest fel va opri producția de petrol.

Urmăriți Impact.ro și pe