Vulpița de la Acces Direct și Viorel, la al doilea videoclip muzical. Ce artistă cunoscută a apărut de data aceasta alături de ei. Video

Vulpița de la Acces Direct și Viorel marchează succese pe bandă rulantă. Cei doi soți au devenit cunoscuți datorită aparițiilor în emisiunea prezentată de Mirela Vaida. În prezent, în plină pandemie, Veronica Stegaru și-a lansat cel de-al doilea videoclip muzical.

Vulpița de la Acces Direct și Viorel, la al doilea videoclip muzical

Vulpița de la Acces Direct, emisiunea difuzată pe Antena 1, și-a lansat un al doilea videoclip, la puțin timp de la prima colaborare muzicală. Veronica Stegaru, tânăra originară din județul Vaslui, a intrat în atenția publicului la finalul anului trecut, odată cu primele apariții de pe postul de televiziune. În momentul de față, Vulpița și Viorel se bucură de un succes neașteptat, după ce au făcut o piesă cu Maria Constantin.

Vulpița de la Acces Direct și Viorel, la al doilea videoclip muzical. Ce artistă cunoscută a apărut de data aceasta alături de ei. Video

Vulpița și-a lansat al doilea videoclip, în colaborare cu interpreta de muzică populară Maria Constantin

Cea mai nouă melodie a Vulpiței, după ce a colaborat și cu Axinte, se numește “Să se audă în România”. Clipul a fost lansat cu două zile în urmă și deja a strâns un număr record de vizualizări. A fost urmărit de peste un milion și jumătate de ori, în aproximativ 48 de ore.

Colaborarea cu interpreta de muzică populară și etno le-a adus și mai multă popularitate, dar și câteva critici, din partea cârcotașilor. Cel mai recent videoclip al Vulpiței poate fi urmărit și în continuare.

Apariție surpriză a Mariei Constantin. Video

În imaginile respective, Vulpița nu mai seamănă deloc cu tânăra timidă, cu care se obișnuiseră și telespectatorii Acces Direct. Mai mult, a purtat o ținută nonconformistă, asemenea Mariei Constantin, care a putut fi observată într-o rochie foarte mulată, de culoare roșie. Și Viorel Stegaru a putut fi văzut într-o costumație neobișnuită.

Soțul Vulpiței părea să se fi distrat pe cinste alături de celebra Maria Constantin, la filmări. Bărbatul de 30 de ani a avut constant un zâmbet larg pe chip, semn că îl bucura foarte tare colaborarea partenerei sale de viață. Dacă în primul videoclip lansat oficial Vulpița a ales ca decor un parc din Capitală, de această dată, echipa de producție s-a mutat într-o parcare. În plus, în imaginile de pe contul oficial al Veronicăi Stegaru se mai poate remarca și un autoturism foarte scump.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI