Vrei un job în industria auto? Iată ce posturi sunt disponibile la Renault și Ford

Bogdan Bârliga 18.10.2021, 18:13
Vrei un job în industria auto? Iată ce posturi sunt disponibile la Renault și Ford

Dacă vrei un job în industria auto și ai calificarea necesară poți să studiezi cu mare atenție posturile disponibile în România în cadrul companiilor Renault și Ford.

Industria auto oferă foarte multe oportunități și acoperă un spectru foarte larg de calificări. Posturile disponibile variază de la cele specializate în inginerie și până la dezvoltatori de aplicații mobile dedicate automobilelor.

Ce posturi sunt disponibile în industria auto din România

Cea mai simplă metodă pentru găsirea unui job pare să fie accesarea site-urilor specializate. Dar nu întotdeauna marile companii folosesc site-urile de recrutare și preferă să publice lista posturilor disponibile pe site-urile proprii sau să folosească agențiile de recrutare. Și chiar poate fi considerat un plus dacă alegi să aplici direct pe site-ul unui angajator pentru că asta demonstrează că ai studiat detaliile înainte și chiar vrei să lucrezi la compania respectivă.

Așa cum spuneam posibilitățile în industria auto sunt nenumărate: poți găsi de la un post de Lider Inginerie cu rol în dezvoltarea pieselor specifice de caroserie și până la un job precum Web platforms support responsible pentru care ai nevoie de competențe în IT.

Ce posturi sunt disponibile la Renault și Ford

Dacă vrei să lucrezi pentru Renault în România cel mai bine ar fi să începi cu accesarea secțiunii de cariere de pe site-ul grupului auto francez.

La momentul redactării acestui material erau disponibile 23 de posturi în România și o parte dintre acestea sunt disponibile și la Dacia. Chef de Projet Conception, Pilote Avant Projet, Architecte de Zone, Expert metode after-sales automobile, Gestionnaire Documentation Achats Projets Vie Série, Chef de Projet Conception sau Corespondent comercial sunt doar câteva din posturile disponibile acum în cadrul Renault România.

E bine să știi că pe lista de cerințe obligatorii pentru majoritatea acestor joburi se află cunoașterea limbii engleze la nivel avansat și studiile superioare necesare posturilor pentru care vrei să aplici. Posturile sunt disponibile la sediile grupului Renault din București, Mioveni și Titu.

Pagina de cariere a celor de la Ford România afișează doar două posturi disponibile în București, însă am găsit pe un site de recrutare și anunțuri pentru joburi disponibile în fabrica de la Craiova. Compania americană caută angajați în Capitală pentru pozițiile disponibile de Data loss prevention analyst și Data protection Manager. La fabrica din Craiova este deschisă poziția de Operator calificat intretinere.

Posturi disponibile în străinătate

Secțiunea de cariere de pe site-ul Renault România oferă și posibilitatea de a aplica pentru posturi disponibile în țările unde grupul francez este prezent.

Doritorii pot să aplice pentru joburi disponibile în Casablanca sau dacă vor să rămână într-o țară din Uniunea Europeană pot să studieze cu atenție posturile disponibile din Franța.

Urmăriți Impact.ro și pe