Vrea sau nu Alexandra Ungureanu la Survivor România? Răspunsul dat de artistă. „Lumea te judecă”

Ioana Bucur 10.02.2022, 20:43

După victoria de la „Bravo, ai stil! Celebrities” și experiența inedită din „Asia Express”, a dovedit că este un as în ceea ce privește alegerile vestimentare și că are un spirit liber, care nu se ferește și se poate descurca în situații dificile. Artista ar mai avea o singură provocare importantă de bifat: Vrea sau nu Alexandra Ungureanu la Survivor România? Cântăreața a oferit un răspuns sincer, în exclusivitate pentru redacția Playtech-Impact.ro.

„Are legătură cu cine ești tu ca om, cu educația, cu tot ce s-a clădit în tine”

Alexandra Ungureanu cunoscuse celebritatea în România, fiind considerată una dintre cele mai versatile cântărețe din industria muzicală de la noi din țară. Admiratorii au avut ocazia să descopere o altă latură a sa odată cu participarea la „Bravo, ai stil! Celebrities”, competiție pe care a și câștigat-o.

A urmat experiența „Asia Express”, unde a avut-o ca partener de drum chiar pe mama sa. Atunci când vine vorba de „Survivor”, aceasta a spus, în exclusivitate pentru reporterii redacției Playtech – Impact.ro, că este un proiect ofertant.

„Greu de zis, e un proiect foarte ofertant, din punct de vedere personal, nu prea are legătură cu partea artistică. Este loc și de divertisment din când în când pentru a se detensiona atmosfera. Totuși, are legătură cu cine ești tu ca om, cu educația, cu tot ce s-a clădit în tine în această direcție.

Am văzut că ies la iveală tot felul de laturi ale oamenilor de acolo. Este foarte greu proiectul. Este diferit de „Asia Express”, deși acest proiect mi-a plăcut la nebunie, nu regret o secundă că am participat, chit că am plecat cu niște așteptări și cumva a fost diferit. A fost absolut genial proiectul”, a spus Alexandra Ungureanu, în exclusivitate pentru playtech.ro.

Vrea sau nu Alexandra Ungureanu la Survivor România? Răspunsul dat de artistă
Alexandra Ungureanu

Ar vrea Alexandra Ungureanu să participe la „Survivor”?

Oricât de greu ar fi, Alexandra Ungureanu recunoaște că proiectul „Survivor” este tentant. Vedeta nu știe ce s-ar putea întâmpla în viitor, așa că nu refuză vehement o eventuală participare la acest show dificil.

Survivor clar e diferit, intervin multe alte chestii pe care le mai am. Am câteva probleme de sănătate care acolo s-ar putea să nu mă ajute foarte mult. Bine, nu sunt grave, dar în ritmul și condițiile de acolo, s-ar putea să pună probleme.

Mi-ar plăcea, dar nu știu sigur. Plus că lumea te judecă: „De ce te-ai dus dacă ai știut”, dar tu nu știi ce se poate întâmpla acolo. Ar fi tentant, dar nu sunt convinsă în acest moment că pot să fac față. Ce pot să zic, never say never.”, ne-a mai spus Alexandra Ungureanu.

Cu toate acestea, îndrăgita artistă nu este convinsă momentan că ar putea să facă față competiției.

Urmăriți Impact.ro și pe