„Vorbeşte Lumea” fără Adela Popescu. Anunţul a fost făcut chiar de colegii de emisiune

Andra Daoud 29.11.2021, 12:22

Săptămâna a început fără Adela Popescu la cârma emisiunii ”Vorbește Lumea”. Prezentatoarea a lipsit de la ediția de luni dimineața, iar colegii ei, Shurubel și Bogdan, au anunțat care este motivul, însă nu au dat prea multe detalii.

”Vorbește Lumea” fără Adela Popescu

Telespectatorii emisiunii ”Vorbește Lumea” au fost surprinși să vadă că, din ediția de luni dimineață, lipsește tocmai Adela Popescu. Frumoasa prezentatoare nu și-a făcut apariția luni în platou, iar colegii ei, Bogdan și Shurubel, le-au transmis celor de acasă că Adela are probleme de sănătate, însă nu au intrat prea mult în detalii.

Draga noastră, te aşteptăm înapoi în emisiune! Sperăm să te însănătoşeşti cât mai repede! a spus Bogdan.

Ştiţi cum e o bicicletă cu roţi ajutătoare? Acum sunt doar roţile fără Adela! a completat Shurubel.

Adela Popescu s-a întors la cârma emisiunii ”Vorbește Lumea” toamna aceasta, la scurt timp după ce a născut cel de-al treilea copil. Vedeta a revenit pe micile ecrane, alături de doi colegi noi de platou. După plecarea lui Cove, care era prezentator încă de la început, producătorii emisiunii i-au adus pe Shurubel și pe Bogdan, cei care făceau matinalul de la Virgin Radio.

Adela Popescu și Radu Vâlcan au amânat botezul bebelușului

Nu este prima dată când prezentatoarea are probleme de sănătate, după revenirea în televiziune. La scurt timp după ce s-a întors la emisiune, Adela Popescu a fost nevoită să ia o pauză de două săptămâni, din cauză că a fost testată pozitiv la Covid-19. Vestea că s-a îmbolnăvit a venit într-un moment cum nu se poate mai prost: cu doar două zile înainte de botezul micuțului Adrian.

„Vorbeşte Lumea” fără Adela Popescu. Anunţul a fost făcut chiar de colegii de emisiune

Adela și Radu au fost nevoiți să anuleze totul și să stea în izolare. Vedeta a mărturisit că evenimentul a fost amânat pentru o dată ulterioară și că va fi ceva extrem de restrâns, la care vor participa doar familia și nașii. Adela a povestit pentru revista Viva! că alegerea nașilor micuțului Adrian a fost un aspect extrem de important, pentru că, la fel ca nașii de cununie și cei de botez ai celorlalți doi copii, aceștia trebuie să fie persoane foarte apropiate, care să facă parte din familia extinsă.

Proaspăta mămică a mai povestit că viața cu trei copii este una foarte provocatoare și că a apelat la ajutoare pentru a putea face față, dat fiind că s-a întors la emisiune atât de devreme. A angajat o menajeră filipineză, care locuiește cu ei în casă încă dinainte să se nască cel mai mic dintre copii.

Copiii sunt mici, fac dezastru permanent, cer de mâncare și se răzgândesc, așa că nu mai puteam face față. Dacă înainte, când aveam unul sau doi copii, ne ajutau bunicii, acum nu mai pot… Ne-au depășit numeric! (zâmbește) Ea stă în casă, locuiește la noi, am avut fler și sper ca lucrurile să rămână ca și până acum. Este un om pe care l-am asimilat bine, din prima.

A început prin a fi o prezență constantă și copiii s-au obișnuit cu ea, așa că mă ajută și cu diferite nevoi ale lor. Dacă vor să se joace în fața casei cu ceilalți copii, iar noi suntem ocupați, atunci îi supraveghează, dar altfel nu are responsabilități de bonă. a declarat Adela Popescu, într-un interviu pentru Viva!

 

 

Urmăriți Impact.ro și pe