Vom putea ieși din localitate după 15 mai 2020? Anunțul clar al premierului Orban

Luiza Moldovan 29.04.2020, 13:44
Vom putea ieși din localitate după 15 mai 2020? Anunțul clar al premierului Orban

Vom putea ieși din localitate după 15 mai 2020? Anunțul clar al premierului Orban în privința pregătirii valizelor pentru vacanță.

Vom putea ieși din localitate după 15 mai 2020? Anunțul clar al premierului Orban

Orban tranșează lucrurile în privința vacanțelor și spune că e prematur să vorbim acum despre concedii. El spune că echipa sa de la guvern analizează posibilitatea deplasării în afara localităților și avertizează că, în ceea ce privește sezonul turistic, e prematur să facă orice fel de anunț.

„Facem o evaluare a riscurilor în funcție de deplasare pentru a putea stabili care sunt tipurile de deplasări în afara localității pe care le vom permite. În ceea ce privește sezonul turistic, e prematur să facem anunțul sau să luăm decizii.

Ne-am dori ca să existe posibilitatea reală ca oamenii să-și petreacă concediile în destinații de vacantă, dar nu se poate anunța acum cu certitudine dacă se va da drumul la activități. Asta va depinde de evoluția epidemiologică”, a spus Orban.
Echipa de gânditori din Guvern analizează cum să ne facem vacanțele
Echipa de gânditori din Guvern analizează cum să ne facem vacanțele

Lumea se schimbă. Cum abordează alte țări regulile de distanțare socială

Și în alte țări se testează modalități de recalibrare a vieții post-pandemie. O companie americană aeriană le cere pasagerilor să poarte măști în timpul zborurilor și este prima din lume care face asta.  În privința relaxării restricțiilor în alte țări, o companie de teatru din Statele Unite, Barrington Stage, de exemplu, a găsit soluția de a elimina fiecare al doilea rând de scaune și, de asemenea, ca să respecte distanțarea socială, vrea să introducă mai multe one-man show-uri.
Scenele de apropiere fizică, săruturile și înjurăturile sunt interzise categoric. Tuturor spectatorilor li se va cere să poarte măști.
În Seoul nu se mai organizează expoziții de artă. Curatorii le-au luat numele și numerele de telefon tuturor vizitatorilor pentru ca, în cazul în care cineva ar fi fost expus la infecție, să se poată identifica toți contacții lor.
Dezvăluiri inedite despre bani și propuneri indecente!
Urmăriți Impact.ro și pe