Vlăduța Lupău trezește pasiuni nebănuite. Gestul incredibil făcut din dragoste pentru ea

Rădulescu Valentin 04.06.2020, 12:05

Cântăreața de muzică populară este o femeie împlinită pe planul profesional, dar și pe cel sentimental. Are alături de ea un bărbat care o iubește cu adevărat și îi oferă tot ce are nevoie, dovadă fiind faptele lui de-a lungul timpului. Vlăduța Lupău a avut acum parte de un nou gest de iubire din partea fotbalistului. Ce a decis să facă iubitul Vlăduței?

Gestul incredibil făcut de iubitul Vlăduței Lupău

Cântăreața de muzică populară este în culmea fericirii, tânărul ei soț a dovedit încă o dată că o iubește și ține la ea mai mult ca orice. Adi Rus, iubitul artistei, și-a tatuat pe mână chipul ei. Acesta este mare și vizibil, semn că se mândrește foarte mult cu soția lui. Vlăduța a dezvăluit toate acestea într-un story pe Instagram, iar fanii au rămas uimiți de decizia fotbalistului.

Aflată la vârsta de 29 de ani, Vlăduța Lupău este foarte fericită alături de partenerul său, chiar dacă există o mică diferență de vârstă, el aflându-se la 26 de ani. Frumoasa cântăreață s-a căsătorit în luna noiembrie a anului trecut, dar doar în fața ofițerului de la starea civilă. După momentul mult așteptat, cei doi tineri s-au distrat alături de nașii Olguța Berbec și Remus Novac.

Vlăduța Lupău trezește pasiuni nebănuite. Gestul incredibil făcut din dragoste pentru ea
Vlăduța Lupău trezește pasiuni nebănuite. Gestul incredibil făcut din dragoste pentru ea

Pandemia le-a dat planurile peste cap

Cântăreața a suferit mult din cauza pandemiei pe planul financiar, dar și pe cel sentimental. Pe lângă toate spectacolele și evenimentele care au fost anulate, Vlăduța Lupău a fost nevoită să își anuleze și planurile de nuntă. Cei doi așteptau nerăbdători data de 30 aprilie, când urmau să se căsătorească, așa că iubitul Vlăduței i-a oferit un buchet uriaș de lalele însoțită de o felicitare pentru a uita de tristețe. Momentul a fost unul plin de emoție, dar artista a continuat să regrete că totul nu s-a întâmplat mai devreme.

„Nu s-a anulat, doar s-a amânat. Te iubesc”,  este mesajul pe care Vlăduța la arătat și fanilor de pe rețelele sociale. “În rochie albă de mireasă… așa trebuia sa fie ziua de azi”, a scris Vlăduța Lupău cu mult regret.

Urmăriți Impact.ro și pe