Vlăduța Lupău, reacție nervoasă după ce Georgiana Lobonț și soțul ei își anunțaseră divorțul. „Ăștia suntem, circari”

Ioana Bucur 21.01.2023, 18:55

Deranjată de scandalul uriaș ce a marcat primele zile ale anului 2023, îndrăgita artistă a răbufnit. Vlăduța Lupău și-a exprimat cât se poate de direct și clar frustrarea, după ce Georgiana Lobonț și soțul ei și anunțaseră divorțul. Ce a avut de spus interpreta.

Ce a spus Vlăduța Lupău după ce Georgiana Lobonț și soțul ei își anunțaseră divorțul

Începutul anului 2023 a fost marcat, fără doar și poate, de anunțul șocant făcut de soțul Georgianei Lobonț. Declarațiile bărbatului au creat un val uriaș de reacții în mediul online, mai ales în rândul admiratorilor cuplului. Speculațiile și zvonurile au atins cote uriașe în momentul în care oamenii și-au dat seama că cei doi erau plecați într-o vacanță fabuloasă în Maldive, apărând fericiți, zâmbitori și, cel mai ciudat, împreună în aproape toate fotografiile publicate pe platformele de social media.

Deranjată de reacțiile oamenilor, în condițiile în care subiectul a devenit tema momentului pe mai multe platforme de social media, Vlăduța Lupău a răbufnit.

Artista vorbit despre nevoia și plăcerea românilor de a diseca orice scandal: „Ne place circul, minciuna, hate-ul, intriga, pentru că sunt comentarii de hate care au mii de aprecieri, adică vi se umple inima când vedeți un comentariu răutăcios”.

„Am un moment de „of”. De câteva zile, pe Facebook, YouTube, Instagram, TikTok există circ, numai circ ieftin și ăsta prinde, aduce cifre, like-uri, vizualizări. Ăștia suntem, îmi dau seama că ăștia suntem și, nu știu, m-aș bucura să știu că nu doar românii, dar cred că doar noi suntem. Ne place circul, minciuna, hate-ul, intriga, pentru că sunt comentarii de hate care au mii de aprecieri, adică vi se umple inima când vedeți un comentariu răutăcios.

Aici nu fac referire la vreun subiect anume, pentru că am văzut… nu știu, de la artiști la oameni de afaceri, la make-up artiști, tot.”, a spus Vlăduța Lupău în mediul online.

Vlăduța Lupău, reacție nervoasă după ce Georgiana Lobonț și soțul ei își anunțaseră divorțul. „Ăștia suntem, circari”
Vlăduța Lupău

„Ăștia suntem, niște circari și, din păcate, circul, prosteala aduce bani, faimă, vizualizări”

Artista a revenit apoi, mărturisindu-le celor care îi urmăresc activitatea în mediul online că a fost la un pas să șteargă înregistrarea precedentă, însă a decis să își asume pe deplin opinia, în ciuda criticilor pe care le-ar putea primi.

„M-am gândit să șterg story-ul de mai devreme, dar nu-l șterg și dacă mă enervez îl postez și pe TikTok, pentru că acolo e marea putere a oamenilor, acolo e forța internetului, acolo ar trebui votat și președintele, dacă mă întrebați pe mine, acolo e circul adevărat. Ăștia suntem, niște circari și, din păcate, circul, prosteala aduce bani, faimă, vizualizări.”, a spus Vlăduța Lupău în mediul online.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...