Vlăduța Lupău, luată peste picior de fani din cauza vocii sale live. „A mai păcălit o nuntă. Iar rage” Video

Stan Filon 16.03.2023, 12:02

Vlăduța Lupău a fost luată peste picior de fani din cauza vocii sale live! Rețeaua socială TikTok s-a umplut de mesaje care mai de care mai ironice la adresa artistei, după ultima ei performanță. S-a întâmplat la o petrecere de unde internauții se miră cum de nu a fost dată afară!

Vlăduța Lupău, luată peste picior de fani din cauza vocii sale live

Vlăduța Lupău este un nume cunoscut în România și și-a câștigat locul printre cei mai apreciați cântăreți de muzică populară din România. Artista a dovedit-o de multe ori că poate cânta și live, însă în ultima perioadă comentariile negative au început să se abată din ce în ce mai des asupra performanțelor sale.

La ultimul clip postat pe rețeaua TikTok, cântarea celebrei artiste a strâns foarte multe mesaje ironice. Cu toate acestea, însă, oamenii s-au distrat de minune, iar Vlăduța a făcut o atmosferă așa cum ne-a obișnuit până acum. Au fost însă fani care nu au fost convinși de interpretarea Vlăduței Lupău. Iată câteva dintre miile de comentarii:

@ioan.alex #vladutalupau #rapsoziimaramuresului #hanulluiureche #focsani #fyp ♬ sunet original – Ioan Alexandru Răuță

„Doamne, ce-ai pățit? În așa hal? Sunt șocată!”

„A mai păcălit o nuntă!”, „Ce înseamnă asta?”, „Iar rage Vlăduța!”, „Ea, când e o strofă mai grea, pasează microfonul”, „Voce de t… aur”, „Și când te gândești că trebuie să faci împrumut la bancă să îi plătești spectacolul la nuntă…”.

„Doamne, ce-ai pățit? În așa hal? Sunt șocată!”, „Face la petrecere ca la concert. Ori cântă ea, ori cântă lumea”, „Nu a scos-o nimeni afară?”, „Cine o plătește, frate?”, „Frunză verde lobodă, curge apa-n beci”, sunt doar câteva dintre criticile aduse cântăreței pe TikTok.

Cu toate acestea, Vlăduța Lupău este foarte solicitată la nunți în toată România. Artista are peste 300 de nunți la care trebuie să cânte anul acesta, iar tarifele sale nu sunt mici deloc. În presă au apărut informații care spun că artista încasează 8.000 de euro pentru fiecare nuntă. Dintr-un calcul simplu, Vlăduța Lupău va încasa anul acesta nu mai puțin de 2,4 milioane de euro, bani din care trebuie însă să își plătească și colegii instrumentiști, dar să-și achite și dările la stat.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...