Vlăduța Lupău, amenințări fără precedent cu fina ei. Continuă scandalul în muzica populară

Andrei Cezar 18.06.2020, 09:39

Scandalul continuă între nașa Vlăduța Lupău și fina ei, Georgiana Lobonț. După ce au început să se certe de la melodiile pe care le cântă și și-au aruncat vorbe grele una alteia pe rețelele de socializare, iată că cele doouă artiste nu doresc să îngroape securea războiului, ci își ascut și mai mult cuțitele. Ultima replică a venit de la Vlăduța Lupău care a amenințat-o pe fina ei că vor ajunge în instanță dacă îi mai pronunță numele pe rețelele de socializare.

Vlăduța Lupău, amenințări fără precedent cu fina ei

Sunt tinere, talentate și foarte apreciate de public. În plus, le leagă și o relație de nașă-fină, iar în aparență am fi putut spune că totul este roz între cele două artiste, Vlăduța Lupău și Georgiana Lobonț. Însă nu este deloc așa.

La începutul lunii mai ele au pornit un război al declarațiilor fără precedent. S-a ajuns până într-acolo încât Georgiana Lobonț i-a transmis Vlăduței Lupău că regretă fatul că aceasta este nașa copiilor ei. Tot scandalul ar fi pornit de la o melodie care se afla în repertoriul ambelor artiste.

Și cum niciuna dintre ele nu vrea să-și calce pe mândrie, cel puțin nu în fața publicului, și să aplaneze conflictul, au continuat să-și arunce vorbe grele.

Vlăduța Lupău, amenințări fără precedent cu fina ei. Continuă scandalul în muzica populară
Vlăduța Lupău, amenințări fără precedent cu fina ei. Continuă scandalul în muzica populară

Nașa își amenință fina

La sfârșitul săptămânii trecute a avut loc un nou episod al declarațiilor, însă de această dată s-a trecut și la amenințări. Părintele spiritual și-a amenințat fina că o va târî prin tribunale dacă îi mai pomenește numele, chiar și pe sfintele rețele de socializare.

”Dacă numele meu nu dispare din postările tale, vei fi dată în judecată”, a fost mesajul primit de Georgiana Lobonț de la nașa copiilor ei, Vlăduța Lupău.

De atât a fost nevoie ca scandalul să ia amploare. Georgiana a răspuns cu o replică tăioasă la adresa Vlăduței pe care o sfătuiește să își vadă de ”oala ei”.

”Voi fi dată în judecată? Oare pentru ce? Care este motivul? Sunt foarte supărată de ceea ce mi-e dat să văd și prin ceea ce mi-e dat să trec. Dar sincer, chiar nu mi se pare normal să postezi ceva cu referire sigură la mine și să te aștepți să primești bine. Pur și simplu nu mă bag peste tine, nu te băga peste mine. Vezi de oala ta”,a fost replica Georgianei la mesajul Vlăduței.

Oase refuză în continuare să reia prietenia ruptă cu CRBL
Urmăriți Impact.ro și pe