Vlăduța Lupău a rămas cu o avere după botezul fiului său. Ce planuri îndrăznețe are artista cu banii strânși

Anca Manolica 03.10.2022, 09:33

În urmă cu câteva zile, a fost prilej de mare sărbătoare în familia Vlăduței Lupău. Artista și soțul ei și-au botezat fiul, pe Iair, fiind un moment extrem de emoționant pentru aceștia. Petrecerea de botez a fost organizată în stil grandios, decorul fiind unul cu totul și cu totul deosebit, care a impresionat sutele de invitați care au luat parte la eveniment. Iată ce vor face părinții cu banii strânși.

Vlăduța Lupău a rămas cu o avere după botezul micuțului Iair

A fost o zi extrem de importantă pentru Vlăduța Lupău și Adi Rus. Marți, 27 septembrie 2022, cei doi proaspeți părinți l-au botezat pe micuțul Iair, petrecerea de după fiind una de vis, cu sute de invitați. Aceștia au pus totul la punct până la cel mai mic detaliu, pentru ca evenimentul să fie la cel mai înalt nivel.

Iair a avut trei perechi de nași, iar petrecerea de după ceremonia religioasă a avut loc la unul dintre cele mai luxoase locații din Cluj-Napoca. Potrivit spuselor îndrăgitei artiste, toată organizarea evenimentului a costat câteva zeci de mii de euro. Invitații au plecat acasă extrem de impresionați, căci decorul, preparatele, muzica și surprizele alese de părinți au fost unele de lux.

Decor botez Vlăduța Lupău / foto: Instagram
Decor botez Vlăduța Lupău / foto: Instagram

Ce achiziție importantă va face cu banii strânși la botez

Vlăduța Lupău se poate declara o mamă fericită și o soție împlinită. După botezul grandios al băiețelului ei, îndrăgita artistă din Maramureș a dezvăluit ce planuri are cu banii strânși de la petrecere.

Solista a dezvăluit pe Instagram că va investi toți acești bani, iar achiziția nu este deloc de neglijat. Aceasta le-a dezvăluit fanilor și urmăritorilor ei din mediul online, că în urma sfaturilor primite de la mai multe persoane cu copii și după o analiză amănunțită, a decis să investească banii strânși într-un apartament în Dubai, de care Iair să se bucure când va crește mare.

„După botezul superb pe care Iair l-a avut, ne-am hotărât, împreună cu tăticul, să îi punem toate economiile lui deoparte. Și, căutând informații de la prietenii noștri care sunt părinți ce fac ei pentru copiii lor, am primit o sugestie foarte importantă, și anume să investim banii într-un apartament în Dubai. Am văzut foarte multe vedete făcând asta”, a spus Vlăduța Lupău, pe Instagram.

Vlăduța Lupău și Adi Rus și-au botezat copilul
Vlăduța Lupău și Adi Rus și-au botezat copilul

La petrecere au fost prezente multe nume mari din România, iar atmosfera a fost întreținută de unii dintre cei mai celebri cântăreți din lumea de la noi din țară, printre care se numără Andra sau Holograf.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...