Vladimir Putin va merge în Ucraina! Anunțul de ultimă oră venit de la Moscova

Stan Filon 13.03.2023, 14:03
Vladimir Putin va merge în Ucraina! Anunțul de ultimă oră venit de la Moscova

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, ar urma să se deplaseze în Ucraina, poate chiar săptămâna aceasta, scrie presa de la Moscova. Liderul de la Kremlin nu se știe exact ce regiune va vizita.

Vladimir Putin va merge în Ucraina

Așadar, se pare că Vladimir Putin vrea să viziteze frontul din Ucraina. Presa de la Moscova scrie că președintele Rusiei ar urma să facă o vizită săptămâna aceasta trupelor rusești aflate pe frontul din Ucraina, însă nu se știe exact ce zonă va vizita acesta.

Este posibil ca Vladimir Putin să vrea să serbeze în Ucraina 9 ani de la anexarea Crimeei, care a avut loc pe data de 18 martie, însă nu sunt informații concrete în acest sens. Anexarea Crimeei nu este recunoscută pe plan internațional.

Vladimir Putin va merge în Ucraina
Vladimir Putin va merge în Ucraina

Femeile din Rusia îi cer lui Putin să le cruțe fiii și soții

Președitele Vladimir Putin a primit un apel disperat din partea femeilor din Rusia ai căror băieți sau soți au fost duși pe frontul din Ucraina. Acestea i-au cerut să le cruțe fiii și soții, într-o înregistrare video transmisă de canalul telegram SOTA. Acestea spun că bărbații din familiile lor au fost „forțați să se alăture grupurilor de asalt” la începutul lunii martie, deși aveau doar patru zile de antrenament militar, de la mobilizarea care a avut loc în luna septembrie. Clipul le arată pe protestatare ținând o pancartă pe care scrie „Divizia 580 Artilerie”. Recrutările în masă au stârnit proteste în Rusia, iar mii de bărbați au fugit din țară, pentru a nu fi înrolați în armată.

În aceste condiții, un oficial militar francez de rang înalt prevede „prăbușirea Rusiei”, din cauza dificultăților de personal și de dotare cu armament ale armatei ruse.

„Războiul cu Ucraina este un aperitiv, va urma felul principal: prăbușirea Rusiei”, anunță generalul francez Michel Yakovleff, fost comandant adjunct al forțelor NATO în Europa.

Generalul francez a analizat puțin situația și a ajuns la concluzia că armata ucraineană este în prezent cea mai bine pregătită armată de pe continent, pe când cea a Rusiei ar fi una „de liga a treia”, care se bazează prea mult pe trupele de mercenari. Generalul mai spune că aceștia fac extrem de dificilă coordonarea în teren iar aceste detalii vor face ca Moscova să piardă războiul.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...