Vladimir Putin, tot mai slăbit. Ce spun ultimele apariţii ale liderului de la Kremlin despre starea lui de sănătate

Iancu Andreea 04.05.2022, 08:39

Președintele rus Vladimir Putin ne-a obișnuit de-a lungul prezenței sale la cârma Rusiei cu apariții în forță, care emană putere. Cu toate acestea, după ce a declanșat invazia armată din statul ucrainean, liderul de Kremlin pare tot mai slăbit. În aparițiile sale recente, Vladimir Putin afișează o stare de sănătate ce ridică îngrijorări. Se pare că există inclusiv un plan de înlocuire a acestuia la conducerea conflictului armat din Ucraina.

Vladimir Putin, tot mai slăbit, după ce starea de sănătate a liderului a devenit îngrijorătoare

Mai multe imagini care ridică semne de întrebare îl afișează pe Vladimir Putin tot mai slăbit. De aceea, tot mai multe zvonuri care îl vizează pe președintele Rusiei indică faptul că starea de sănătate a acestuia devine tot mai îngrijorătoare pe zi ce trece. Există speculații că Putin ar putea fi forțat să renunțe la gestionarea războiului declanșat în Ucraina din pricina acestor probleme de sănătate.

Unele informații vorbesc despre faptul că Vladimir Putin ar suferi de cancer și că liderul rus ar urma să fie supus unei intervenții chirurgicale, potrivit „unei surse de la Kremlin”, citate de Daily Mail. În plus, în cazul în care aceste probleme sunt reale, el va trebui să îi cedeze locul altcuiva pentru a controla conflictul ucrainean.

Vladimir Putin, tot mai slăbit, după ce starea de sănătate a liderului a devenit îngrijorătoare
Vladimir Putin s-ar confrunta cu probleme serioase de sănătate

Cine ar putea să îl înlocuiască pe liderul rus, în contextul invaziei din Ucraina

Totodată, se pare că Vladimir Putin ar suferi inclusiv de boala Parkinson și de o tulburare schizoafectivă, cu simptome de schizofrenie, ce se manifestă prin manie și halucinații. Veștile vin în contextul unor speculații cu privire la faptul că președintele ar putea lansa un război total în Ucraina și va ordona mobilizarea în masă a bărbaților cu vârsta potrivită pentru acțiunea militară. Inclusiv operația ar fi fost programată pentru cea de-a doua parte a lunii aprilie, dar a fost amânată.

„Președintele rus Vladimir Putin suferă de cancer, iar probleme identificate în timpul ultimei sale examinări sunt asociate cu această boală”, potrivit sursei citate.

Conform aceleiași surse, locul lui Putin la cârma războiului din Ucraina ar putea să fie ocupat temporar de către Nikolai Petrușev, secretarul Consiliului rus de Securitate. În tot acest timp, există informații că liderul de la Kremlin ar putea să fie supus unei intervenții chirurgicale înainte de Ziua Victoriei, comemorată pe 9 mai în Piața Roșie. Pe de altă parte, presa străină susține că nu ar exista o urgență a intervenției, însă aceasta este recomandată.

„Lui Putin i s-a recomandat să fie supus unei intervenții chirurgicale, a cărei dată este încă discutată și trebuie stabilită”, a mai precizat presa. „Nu pare să existe o urgență deosebită, dar nici nu poate fi amânată”.

Aparițiile lui Putin, tot mai ciudate. Cum a fost surprins șeful statului rus

Mai mult, speculațiile privind starea de sănătate a liderului de la Kremlin indică și diagnosticul de cancer, care a apărut pe rețelele de socializare încă din urmă cu un an și jumătate. Presa britanica notase ulterior că Vladimir Putin ar putea suferi de cancer intestinal, în fază terminală. Aceste informații au fost luate în considerare după ce președintele a apărut în public cu fața umflată.

Surse de la Pentagon sugerează că ar avea fața umflată din cauza unor medicamente pentru cancer sau steroizi. Deocamdată, Vladimir Putin nu a infirmat și nici nu a confirmat aceste probleme. Totuși, mai multe detalii indică faptul că tratamentul liderului rus i-ar cauza amețeli și slăbiciune. De asemenea, starea de sănătate a președintelui rus ar putea fi pusă sub semnul întrebării după ce acesta a fost surprins în timp ce tremura puternic înainte de vizita președintelui din Belarus, Alexandru Lukashenko. Mâna lui Vladimir Putin apare mișcându-se incontrolabil.

Războiul din Ucraina continuă însă să facă ravagii în teritoriul statului vecin, armata lui Vladimir Putin provocând distrugeri masive în mai multe orașe importante ale ucrainenilor.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...