Vladimir Putin, preamărit printr-un flashmob de senzaţie. Cine îl mai susţine pe preşedintele rus

Nicu Stan 04.02.2021, 08:07
Vladimir Putin, preamărit printr-un flashmob de senzaţie. Cine îl mai susţine pe preşedintele rus

Vladimir Putin a fost preamărit printr-un flashmob de senzaţie. Cine îl mai susţine pe preşedintele rus, în contextul în care în multe orașe ale țării se organizează proteste împotriva lui.

O firmă rusească a realizat un videoclip în care angajați îl preamăresc pe Putin. Patronul se jură că n-are legătură cu protestele din ultimul timp

S-a aflat că Vladimir Putin, președintele Rusiei, este preamărit printr-un flashmob de senzaţie. Cine îl mai susţine? Îl susțin angajaţii unei platforme de vânzare online din orașul Ekaterinburg. Oamenii şi-au exprimat sprijinul pentru preşedintele Vladimir Putin prin dans, într-un flashmob.

În videoclipul cu pricina, care a fost distribuit pe scară largă de canalele media pro-Kremlin, sute de angajaţi ai companiei Sima Land mărşăluiesc şi dansează în uniforme în stil militar pe melodii patriotice.

Videoclipul, comparat cu paradele lui Kim Jong-un

Când suntem bătuţi, ne ridicăm din ce în ce mai mult de durere”, spune o melodie a cântăreţei ruso-uzbece Nargiz Zakirova în timp ce salariații interpretează mişcări de dans . ”Putin este preşedintele nostru!” strigă oamenii la sfârşitul clipului, în timp ce salută cu mâna dreaptă.

Unii internauţi au comparat imaginile cu mulţimea care îl salutaa pe Vladimir Putin cu imagini de la paradele nord-coreene. De asemenea, interiorul fastuos de la Sima Land a fost comparat cu ”Palatul Putin” din ancheta opozantului Aleksei Navalnii.

Ce ar fi intenționat patronul cu videoclipul respectiv

Chiar dacă mulți utilizatori ai reţelelor de socializare cred că videoclipul este organizat de la Kremlinca răspuns la videoclipurile TikTok virale în sprijinul lui Aleksei Navalnii, proprietarul firmei Sima Land, omul de afaceri Andrei Simanovski, neagă legăturile dintre spectacol şi recentele proteste pro-Navalnîi.

Am vrut pur şi simplu să ne exprimăm sprijinul faţă de preşedinte”, a declarat Andrei Simanovski pentru E1.ru din Ekaterinburg.

Angajații au aflat în ziua respectivă că trebuie să facă videoclipul

Chiar și așa, unii angajaţi au declarat pentru E1.ru că nu au fost informaţi dinainte de ce aveau să facă, respectiv de mesajul video pe care urmau să îl transmită.

De asemenea, Sima Land a atras atanția asupra sa de mai înainte de flashmob. Le impune salariaților să cânte imnul naţional al Rusiei, precum şi să participe la exerciţii fizice în grup la începutul fiecărei zi de lucru.

Mii de persoane au fost arestate la protestele de duminică

Pe de altă parte, susţinătorii lui Alexei Navalnîi au ieşit din nou duminică în stradăș. Protestele au început în estul extrem al țării, la temperaturi mult sub 0 grade Celsius, dar au ajuns și în capitala Moscova. Poliția a făcut mii de arestări.

Ce obicei are Ana Baniciu, în amintirea regretatei sale mame
Urmăriți Impact.ro și pe