Vladimir Putin nu ar mai putea continua invazia din Ucraina. Motivul, dezvăluit de un spion britanic

Andra Daoud 29.06.2022, 08:03
Vladimir Putin nu ar mai putea continua invazia din Ucraina. Motivul, dezvăluit de un spion britanic

Vladimir Putin ar fi incapabil să continue războiul din Ucraina, iar motivul este unul pe marginea căruia s-a speculat intens în ultimele luni. O nouă ipoteză a fost lansată de un fost agent MI6, Christopher Steele, care a făcut dezvăluiri în presa britanică. Ce s-ar putea întâmpla cu liderul de la Kremlin, potrivit serviciilor secrete occidentale.

Vladimir Putin nu ar mai putea să continue războiul

Ceea ce Vladimir Putin își dorea să fie un război-fulger, care să se încheie în câteva zile, durează deja de mai bine de patru luni. Încă de la începutul invaziei din Ucraina, au apărut zvonuri legate de starea de sănătate a lui Vladimir Putin. Au existat numeroase voci care au susținut că Putin ar suferi de afecțiuni grave, ba chiar că a trecut printr-o operație dificilă și că ar putea să se retragă sau chiar să fie înlăturat de la conducere, pregătindu-se înlocuirea lui.

O astfel de ipoteză a fost lansată din nou, de data aceasta de către fostul agent de la MI6, Christopher Steele, care susține că Vladimir Putin ar suferi de o boală incurabilă și nu ar mai fi capabil să continue invazia asupra Ucrainei. Mai mult, serviciile secrete occidentale susțin că Putin ar putea fi înlăturat rapid de la putere. Fostul spion spune că Putin nu ar mai avea mult de trăit, iar informațiile pe care se bazează provin de la sursele sale din serviciile occidentale.

Steele confirmă, din nou, unele dintre zvonurile care au apărut în jurul lui Vladimir Putin în ultimle luni. Printre afecțiunile cu care s-ar confrunta liderul de la Kremlin s-ar număra boala Parkinson, cancer, diabet, însă niciunul dintre diagnostice nu a fost confirmat oficial până în prezent.

Vladimir Putin nu ar mai putea continua invazia din Ucraina. Motivul, dezvaluit de un spion britanic
Vladimir Putin nu ar mai putea sa continue razboiul

Vladimir Putin, monitorizat de mai mulți medici

Presa internațională scrie că în jurul lui Putin sunt numeroși medici cre îi urmăresc evoluția. Se vorbește de un număr de 13 specialiști, unul dintre ei fiind renumit pentru studiile în ceea ce privește cancerul tiroidian. Potrivit publicațiilor internaționale, Putin l-ar fi vizitat de peste 30 de ori în ultimele luni, motiv pentru care mulți cred că se confruntă cu această afecțiune.

Aparițiile filmate din ultima vreme ale lui Vladimir Putin au fost intens analizate de specialiști, care au sesizat că liderul de la Kremlin are fața umflată, precum și un tremur incontrolabil al corpului, semne care susțin zvonurile legate de bolile de care ar suferi.

De câteva săptămâni au apărut informații cu privire la înlocuirea lui Vladimir Putin de la conducere, iar unul dintre numele cel mai des vehiculate este al primarului Moscovei, Serghei Sobyanin, considerat unul dintre cei mai influenți oameni din țară, cu o carieră politică de peste trei decenii.

Pe lista de posibili înlocuitori se numără și actualul premieri, Mihail Mișustin. O altă persoană care l-ar putea înlocui pe Vladimir Putin este chiar ministrul rus al Apărării, Serghei Șoigu, considerat cel mai mare lider militar al Rusiei contemporane.

 

Urmăriți Impact.ro și pe