Vladimir Putin ar putea rămâne în funcţie până în 2036. Cum e posibil aşa ceva

Nicu Stan 06.04.2021, 09:53
Vladimir Putin ar putea rămâne în funcţie până în 2036. Cum e posibil aşa ceva

Vladimir Putin ar putea rămâne în funcţie până în 2036. Cum este posibil aşa ceva, citiți în articolul de mai jos.

Vladimir Putin ar putea rămâne președintele Rusiei până în 2036. Cum s-a asigurat liderul de la Kremlin pentru asta

Vladimir Putin ar putea rămâne în funcţia de președinte al Rusiei până în 2036. Așa ceva este posibil după ce președintele tocmai ce a semnat legea că mai are voie să candideze la două mandate.

Noua lege care îi permite lui Vladimir Putin să fie președinte al Rusiei până îmn 2036 a fost aprobată în luna martie de Duma de Stat, camera inferioară a Parlamentului rus.

Vladimir Putin poate fi presedintele Rusiei pana in 2036
Vladimir Putin poate fi presedintele Rusiei pana in 2036

Mandatul actual al lui Vladimir Putin expiră în 2024

Astfel, Vladimir Putin va fi președinte până în anul 2024, însă ar putea rămâne în funcție încă 25 de ani de acum în colo, potrivit noii legi și dacă va hotărâ să candideze din nou. Fiind născut în 1952, Vladimir Putin ar putea avea 93 de ani în 2036.

Preşedintele rus Vladimir Putin, în anul 2020, a mai promulgat o lege controversată, care oferă foştilor preşedinţi ai Rusiei imunitate pe viaţă, nu doar cu privire la fapte din timpul mandatelor acestora ci şi în afara manadtelor. Conform acelei legi, foştii şefi de stat ruşi nu pot fi arestaţi de poliţie, nu pot fi interogaţi şi nici percheziţionaţi.

Vladimir Putin, cel mai frumos bărbat din Rusia

Pe de altă parte, într-un sondaj recent, făcut de superjob.ru, rușii îl consideră cel mai frumos bărbat din Rusia pe nimeni altul decât Vladimir Putin.

Potrivit sondajului realizat vinerea trecută de Consiliul de Afaceri Superjob.ru, citatat de The Moscow Times, 18% dintre bărbați și 17% dintre femei l-au indicat pe președintele Vladimir Putin ca fiind cel mai frumos bărbat din țară.

Ce a mai relevat sondajul superjob.ru

În plus, 19% dintre bărbații intervievați au spus că în țara lor există cei mai frumoși bărbați, în timp ce 18% dintre femeile participante la sondaj au spus exact invers, că nu există bărbați frumoși în Rusia.

”Rușii îl numesc în continuare pe Vladimir Putin cea mai atractivă celebritate din țară”, a raportat Superjob.ru, în ciuda unei scăderi de 1% a clasamentului său din 2020.

Câți oameni au participat la sondaj

Astfel, Superjob.ru a informat că a efectuat un sondaj față în față cu 1.000 de bărbați și 1.000 de femei din mai bine de 300 de orașe ale Federației Ruse. Sondajul a fost făcut în perioada 22 martie-1 aprilie.

Rezultatele sondajului superjob.ru au fost făcute publice la doar câteva zile după ce parlamentarii au adoptat legea care îi va permite lui Vladimir Putin să rămână președinte până în anul 2036.

Urmăriți Impact.ro și pe