Vladimir Putin ar fi fost operat de urgenţă. Problemele de sănătate din cauza cărora liderul rus ar fi ajuns la spital

Stan Filon 16.05.2022, 13:13
Vladimir Putin ar fi fost operat de urgenţă. Problemele de sănătate din cauza cărora liderul rus ar fi ajuns la spital

Informații bombă au fost publicate în presa internațională, care spun că președintele Rusiei, Vladimir Putin, ar fi suferit o intervenție chirurgicală de urgență! Starea sa de sănătate s-a deteriorat rapid, astfel încât liderul de la Moscova a fost dus în miezul nopții la o clinică din Rusia, unde a fost operat de o echipă de specialiști. Liderul de la Kremlin ar suferi de cancer și toată lumea se întreabă acum cine i-a luat locul la conducerea țării, cât timp Vladimir Putin a fost supus intervenției chirurgicale.

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, ar fi fost operat de urgenţă

Așadar, presa din toată lumea citează surse sigure care spun că Vladimir Putin a fost supus de urgență unei intervenții chirurgicale. Liderul de la Kremlin ar suferi de cancer, iar starea sa de sănătate s-a deteriorat mult, în ultimul timp. Așa s-a ajuns ca operația lui Vladimir Putin să fie organizată rapid, deoarece se pare că șeful de stat avea dureri îngrozitoare.

Vladimir Putin ar fi fost dus de urgență la o clinică privată din Rusia, unde o echipă formată din cei mai buni specialiști ruși l-a operat pe șeful statului. În astfel de situații, în orice țară din lume puterea este preluată de al 2-lea om în stat.

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, ar fi fost operat de urgenta
Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, ar fi fost operat de urgenta

„Era foarte bolnav”

„Există dovezi că, în urmă cu aproximativ o săptămână, președintele rus a fost dus degrabă la clinică. Era noapte, era foarte bolnav”, au declarat sursele citate de presa internațională.

În cazul Rusiei, pe timpul intervenției chirurgicale când șeful statului a fost sub efectul anesteziei, conducerea țării ar fi fost preluată de Nikolai Patrușev, șeful Consiliului de Securitate. Oficialul rus are 70 de ani și ar trebui să preia controlul armatei, după cum dezvăluiau sursele chiar la începutul acestei luni.

„Lui Putin i s-a recomandat să fie supus unei intervenții chirurgicale. Nu pare să existe o urgență deosebită, dar nici nu poate fi amânată. Președintele rus Vladimir Putin are cancer, iar cele mai recente probleme identificate în timpul ultimei sale examinări sunt asociate cu această boală. Medicii insistă că are nevoie de o operație, dar data nu a fost încă stabilită. Nu știu exact pentru cât timp nu va fi capabil să se afle la putere, după operație… Cred că va fi pentru o perioadă scurtă de timp”, spunea sursa la începutul lunii aprilie.

În cazul bolilor oncologice, operațiile nu pot fi amânate, spun medicii, deoarece tumora canceroasă se poate răspândi rapid la alte organe. Rămâne de văzut dacă Vladimir Putin a fost sau nu operat la timp.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...