Vladimir Putin apelează la o nouă strategie. Ce plan are pentru a menține economia Rusiei pe linia de plutire, în ciuda restricțiilor Occidentului

Stan Filon 16.03.2023, 15:39
Vladimir Putin apelează la o nouă strategie. Ce plan are pentru a menține economia Rusiei pe linia de plutire, în ciuda restricțiilor Occidentului

Sancțiunile impuse Rusiei de către Occident se văd din plin la Moscova! Liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, a avut o întâlnire cu oligarhii ruși, unde s-a vorbit despre blocata impusă de Occident și despre situația economică a Rusiei.

Vladimir Putin apelează la o nouă strategie care îi implică pe oligarhii ruși

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a avut o întrevedere cu oligarhii ruși, la un an de la invadarea Ucrainei! Se pare că economia Rusiei a avut mult de suferit după sancțiunile impuse de Occident, iar șeful statului s-a văzut acum nevoit să apeleze la miliardarii țării sale.

La întâlnirea cu miliardarii ruși, Vladimir Putin i-a îndemnat pe aceștia să investească în noi tehnologii, facilităţi de producţie şi companii, pentru a ajuta Rusia să depăşească ceea ce a numit încercările Occidentului de a-i distruge economia.

Vladimir Putin apeleaza la o noua strategie care ii implica pe oligarhii rusi
Vladimir Putin apeleaza la o noua strategie care ii implica pe oligarhii rusi

Întâlnire cu miliardarii ruși

De asemenea, Putin a subliniat că până acum Rusia a sfidat aceste încercări. A avut un mesaj și pentru firmele internaționale care au ales să rămână în Rusia. Liderul de la Kremlin le-a transmis acestora că au luat o decizie inteligentă, transmite Reuters, citată de Agerpres.

Chiar dacă și mulți oligarhi ruși au avut de suferit după sancțiunile economice dictate de Occident drept pedeapsă pentru invadarea Ucrainei, Putin le-a cerut acestora să îşi majoreze investiţiile acasă şi să sprijine economia în contextul unui baraj fără precedent de sancţiuni occidentale.

Miliardarii Oleg Deripaska, Vladimir Potanin, Alexei Mordashov, German Khan, Viktor Vekselberg, Viktor Rashnikov, Andrei Melnichenko şi Dmitry Mazepin se numără printre cei care au participat la reuniunea de joi, potrivit imaginilor difuzate de mass media rusească.

Președintele le-a spus liderilor de business că Rusia se confruntă cu un „război al sancţiunilor” dar că a reuşit să îşi reorienteze rapid economia spre ţările care nu au impus sancţiuni şi de asemenea le-a mulţumit oamenilor de afaceri pentru sprijinul acordat economiei rusești.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...