EXCLUSIV

Vladimir Putin ajunge în sfârșit la București! Totul e imaginat în serialul „Secretele președintelui”. Cine îl joacă pe lider EXCLUSIV

Alexandru Catalan 22.02.2022, 20:27
Vladimir Putin ajunge în sfârșit la București! Totul e imaginat în serialul „Secretele președintelui”. Cine îl joacă pe lider EXCLUSIV

Cel mai puternic bărbat al planetei, Vladimir Putin, vine în sfârșit la București! Aceasta este ideea episodului din sitcomul „Secretele președintelui”, ce va fi difuzat la Prima TV vineri, 4 martie. Reluarea serialului, programat la aceeași oră, 22.00, ca și în sezonul precedent, va aduce o provocare aparte, echipa reușind să găsească un interpret foarte bun al liderului actual de la Kremlin.

„Atunci când ne-a venit ideea, nu știam că realitatea ne va pune în fața unor asemenea provocări, ca cele de astăzi. În fapt, când noi am făcut filmările, la mijlocul lui ianuarie, situația era cu totul diferită”, a declarat Grig Chiroiu, sufletul acestei producții, pentru impact.ro.

Cum a fost găsit…Vladimir Putin

El spune că pentru a găsi un „Vladimir Putin” cât mai convingător, a cerut ajutorul unei agenții artistice, cu care a mai colaborat de-a lungul timpului. „Spre bucuria noastră, ei au găsit un Putin foarte bun.

Este vorba despre un actor moldovean, Simion Valeriu, care seamănă bine cu Putin. Bine, și mie mi s-a spus că l-aș putea juca pe Putin, dar nu am cum, fiindcă am ales deja un alt rol. Simion Valeriu a intrat repede în jocul nostru și în plus e și un vorbitor bun de limba rusă”, a adăugat același Grig Chiroiu.

Vladimir Putin
Vladimir Putin in „Secretele presedintelui”

Scenele comune cu cei doi „președinți” filmate în prezența unui translator

Ca o parte de amuzament, scenele comune cu cei doi „președinți” s-au filmat în prezența unui translator, „găsit pe OLX”, fiindcă scenele de comedie sunt cele care fac deliciul serialului. Grig Chiroiu a mai dezvăluit pentru impact.ro o parte din scenariul episodului, și anume că un rol important în aducerea lui „Putin” la București l-a avut fostul președinte Ion Iliescu, jucat de inegalabilul Cristian Grețcu.

În plus, echipa președintelui român a reușit să-l atragă la București și prin promisiunea unei întâlniri „de gradul trei” cu Melanie Trump, soția fostului președinte american, interpretată în serial de către Nicoleta Matea. „Cheia” succesului echipei românești a stat în faptul că aceasta a aflat că Melanie Trump e una „dintre slăbiciunile” liderului rus.

În serial, unul dintre dialoguri se axează și pe rolul jucat de Scutul militar de la Deveselu, atât de des invocat în ultimele luni în luările de poziție a diverși oficiali politici și militari de la Moscova, inclusiv Vladimir Pupăză. Rezolvarea acestei „dileme” o va găsi tot președintele Pupăză, în nota de umor cu care ne-a obișnuit deja.

Filmări în fosta casă a lui Nicolae Ceaușescu

La cei aproape 42 de ani Grig Chiroiu joacă de ceva vreme în acest serial rolul preşedintelui Pupăză, cel care face numeroase eforturi pentru a reabilita imaginea clasei politice din România.

Toni Ionescu, Bogdan Dumitrescu, Livia Taloi şi Aniela Petreanu apar și ei alături de mai vechiul lor coleg, interpretând personaje diverse din Administraţia Prezidenţială.

În plus, nu lipsesc nici „personaje cheie”, precum menajera paranormală (interpretată de Iuliana Mărgărit) şi administratorul casei lui Ceauşescu (Eugen Cristea).

Femeia de serviciu de la Cotroceni, spre exemplu, este cea care ştie tot ce mişcă în Administraţia Prezidenţială, motiv suficient de puternic pentru preşedintele Pupăză de a încerca să afle cât mai multe detalii de la aceasta,

Unele dintre filmările pentru acest serial au avut loc chiar în fosta casă din cartierul Primăverii a ultimului dictator comunist al țării, Nicolae Ceauşescu.

Urmăriți Impact.ro și pe