Vlad Gherman este în doliu. Vestea tristă a primit-o în această dimineaţă: „Plămânii i-au cedat”

Andra Daoud, Paul Dobrescu 25.01.2022, 12:23
Vlad Gherman este în doliu. Vestea tristă a primit-o în această dimineaţă: „Plămânii i-au cedat”

Vlad Gherman și-a anunțat fanii, cu durere în suflet, că este în doliu. Actorul din serialul „Adela” a primit o veste tragică în această dimineață: bunica lui, care se afla internată de mai multe zile, a pierdut lupta cu virusul Covid-19 și s-a stins din viață. Vlad Gherman a anunțat că va lipsi o perioadă de pe rețelele sociale, pentru a fi alături de familie.

Vlad Gherman este în doliu

Familia lui Vlad Gherman este greu încercată în aceste zile. Actorul și-a pierdut unica bunică pe care o mai avea în viață și a făcut anunțul sfâșietor pe Instagram. Protagonistul din serialul „Adela”, difuzat la Antena 1, a povestit că totul s-a întâmplat extrem de repede. Bunica lui a fost infectată cu virusul Covid-19 și a ajuns la spital, în urmă cu mai multe zile. Starea ei s-a înrăutățit de la o zi la alta, până când a ajuns la ATI, iar în această dimineață s-a stins din viață.

Dacă m-ar fi întrebat cineva ce cred eu despre Covid… aș fi spus că nu e așa mare scofală. Da, sunt triplu vaccinat și da, cred că există virusul ăsta, dar nu mă așteptam să fie atât de nemilos. Cu sufletul rupt în bucăți, vă spun că bunica mea a fost doborâtă de acest virus.

S-a întâmplat atât de repede și nu a fost foarte dureros pentru ea, dar a fost devastator pentru noi. În mai puțin de o săptămână, plămânii ei au încetat să își mai îndeplinească funcția. Intubată la ATI, sedată, parcă visând ceva frumos, s-a dus lângă bunicul meu și lângă surorile ei (…) Aveți grijă de voi și de cei dragi vouă pentru că virusul ăsta e cât se poate de real… O să iau o scurtă pauză de la social media.”, a scris Vlad Gherman pe Instagram, în dreptul unor fotografii cu el și bunica lui.

Vlad Gherman este în doliu. Vestea tristă a primit-o în această dimineaţă: “Plămânii i-au cedat”
Vlad Gherman a postat o serie de fotografii cu el și bunica lui.

Vlad Gherman a avut un an dificil

Actorul din „Adela” a fost greu încercat anul trecut. În 2021, Vlad a trecut printr-o despărțire dureroasă, după ce relația pe care o avea cu Cristina Ciobănașu de 10 ani a ajuns la final. Actorul a suferit foarte mult în urma despărțirii și nu a făcut un secret din acest lucru. El și-a deschis sufletul în fața fanilor și a vorbit despre despărțire de mai multe ori.

Spre sfârșitul anului, părea că a ieșit soarele, în sfârșit, pe strada lui Vlad Gherman. Actorul a început o relație cu o altă colegă din serial, Oana Moșneagu. Cei doi au plecat într-o vacanță exotică, în Zanzibar, și părea că totul le merge din plin. Din păcate, începutul de an a venit cu o veste tristă pentru Vlad Gherman, iar faptul că este îndrăgostit a fost umbrit acum de pierderea bunicii sale.

Urmăriți Impact.ro și pe