Viviana Sposub, umilință fără precedent. ”A fost falsă din prima zi”. Cine a făcut-o praf

Iancu Andreea 03.12.2020, 08:54
Viviana Sposub, umilință fără precedent. ”A fost falsă din prima zi”. Cine a făcut-o praf

Concurenta de la emisiunea ”Ferma”, Viviana Sposub nu se bucură de aceeași apreciere din partea colegilor, precum de cea a iubitului George Burcea. Frumoasa brunetă a fost atacată dur de una dintre fetele din competiție, fiind acuzată că este o prezență falsă încă de la debutul show-ului.

Viviana Sposub, atacată dur de o rivală de la Ferma

În timp ce competiția ajunge tot mai aproape de final, lupta dintre concurenți este tot mai acerbă. După un duel între Elena Chiriac și Viviana Sposub, în care prima a pierdut, s-au iscat discuții aprinse. Astfel, Elena a răbufnit, afirmând despre colega sa Viviana că este o persoană falsă, care nu și-a arătat adevărata față în competiție.

Nu știu de ce a fost Viviana protejată. Poată pentru că a fost falsă din prima zi? E o fată foarte drăguță, dar nu-și dă voie să fie ea însăși. Ea nu are încredere în ea. Ea se duce la culcare machiată. Noi nu am văzut-o nemachiată. Nu are încredere în ea. Ca să se poată ridica la un nivel mediocru, ea trebuie să facă tuturor pe plac.

De asemenea, tânăra consideră că Viviana a devenit protejată în emisiune datorită relației cu George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan.

Ea a zis că trebuie să se coafeze, să se machieze și să se dea cu sclipici pe corp înainte să se ducă în pat cu George. Eu când am auzit acest lucru am avut un șoc. Cum așa ceva? Păi ție de George ți-e rușine, de bărbatul care te place și te iubește cel mai mult?, a mărturisit Elena Chiriac, în una dintre edițiile Ferma.

Viviana Sposub și George Burcea formează un cuplu, în urma participării la Ferma
Viviana Sposub și George Burcea formează un cuplu, în urma participării la Ferma

Relația dintre Viviana și George, criticată de colegi

Deși cei doi par să aibă o relație frumoasă, extrem de sinceră și strânsă, Viviana și George sunt adesea criticați de cei din jur. Chiar și după competiția Ferma, aceștia au ales să formeze un cuplu și dincolo de micile ecrane. Totuși, unii dintre colegii lor din casă nu văd cu ochi buni relața celor doi. Actorul Paul Diaconescu consideră că George a folosit-o pe Viviana în timpul show-ului, dar că cei doi nu au șanse să rămână împreună și după emisiune.

Îmi pare așa un cuplu de joc, au niște emoții, niște nevoie de susținere, de un prieten, de un ajutor. Dar cred că este doar de conjunctură și, odată ce contextul va fi altul, nu o să mai fie niciun cuplu, a declarat Paul Diaconescu, pentru viva.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...