Visuri la Cheie, noul sezon la PRO TV, miercuri, 9 septembrie. Primul caz din emisiune

Daria Petrescu 09.09.2020, 18:03
Visuri la Cheie, noul sezon la PRO TV, miercuri, 9 septembrie. Primul caz din emisiune

Visuri la cheie, noul sezon, începe miercuri seara, 9 septembrie, la Pro TV. Echipa este gata să facă fericită prima familie, greu încercată de viață. Emisiunea este una dintre cele mai așteptate, iar cazurile sunt ca de fiecare dată cutremurătoare. Echipa lui Dragoș Bucur s-a reunit și toți sunt gata să intre pe șantier. Telespectatorii așteaptă cu sufletul la gură povestea emoționantă a familiei a cărei viață s-a schimbat total, atunci când unul dintre membri familei a murit.

Visuri la cheie va aduce speranță în sufletele unor oameni greu încercați de soartă

Noul sezon Visuri la Cheie începe miercuri seara, 9 septembrie la Pro TV.  Primul caz de la Visuri la Cheie, difuzat în prima ediție este cu adevărat cutremurător. Este vorba despre o familie, mama și cei doi copii ai săi, care au rămas singuri după moartea soțului. Mai mult, aceștia nu au o casă în care să locuiască.

Miercuri, 9 septembrie 200, de la 20:30, Dragoș Bucur, Cristina Joia, Laura Boghiu și Omid Ghannadi ajung în Călărași, unde vor cunoaște familia Lefter. Doi copii, care rămân în doar câteva minute fără tatăl lor, trăiesc zi de zi cu o durere immensă. Aceasta  nu poate fi stinsă de nimic. Cu toate astea, echipa “Visuri la Cheie” va aduce speranță în sufletele unor oameni a căror viață s-a schimbat radical.

Cu o viață modestă, dar plină de iubire familia a trăit înconjurată de natură și de animale datorită tatălui, care era pădurar.

După ce bărbatul a rămas fără suflare, acești oameni au fost nevoiți să părăsească locuința din inima pădurii. S-a întâmplat asta, înainte să poată să-și șteargă lacrimile. Locul pe care ei îl numeau „acasă” nu le mai aparține, acum îi revine noului pădurar.

Povestea dureroasă a familiei Lefter

„Această pădure este blestemată pentru că mi l-a luat pe tati”, sunt cuvintele pline de durere ale băiatului care are doar 13 ani. Destinul lui s-a schimbat cât ai clipi.

Familia Lefter a fost greu încercată de soartă
Familia Lefter a fost greu încercată de soartă

„Când am ajuns acolo, am pus mâna pe el și nu mai trăia. Asta mi-a pus capăt copilăriei”, povestește îndurerată sora lui cea mare.

Dragoș Bucur, în frunte cu arhitecții sunt pregătiți să treacă la treabă și să le ofere o rază de bucurie și câteva zâmbete de care au mare nevoie.

Aceștia se apucă de treabă, după ce familia va pleca în vacanță. Cristina, Laura și Omid vor avea sarcini suplimentare decât cele cu care ne-au obișnuit

Programul arhitecților va fi foarte încărcat

Nu se vor ocupa doar de casă, ci și de… animale. Vor fi nevoiți să aibă grijă de vaci, cai, multe păsări, dar și câteva oi.. de  camerun. „Până să intrăm în rolul de arhitecți și designeri, trebuie mai întâit să ieșim din rolul de grăjdari”, va spune Omid.

Astfel că, miercuri seara, vom vedea cum se vor descurca arhitecții, care ca de fiecare data, vor întâmpina și ceva dificultăți. Programul arhitecților va fi foarte încărcat Dragoș Bucur nu scapă nici el de responsabilități, dar își va duce și.. ajutoare, așa cum ne-a obișnuit.

„Secretul unei case primitoare și rezistente este să pui suflet la temelia ei. Și va rezista veșnic! Ne vedem mâine, de la 20:30, la #protv. ?SEZON NOU”, a anunțat echipa.