Visarion Alexa rupe tăcerea. Ce spune despre enoriașa care i-a făcut plângere. Dezvăluirea preotului în fața procurorilor

Badea Violeta 05.10.2022, 22:26
Visarion Alexa rupe tăcerea. Ce spune despre enoriașa care i-a făcut plângere. Dezvăluirea preotului în fața procurorilor

Preotul Visarion Alexa este acuzat de o femeie de 37 de ani că a agresat-o sexual. Inițial, părintele și-a recunoscut fapta în fața celor de la Patriarhie. Acum însă, el și-a schimbat declarația. Iată ce a spus despre enoriașa care i-a făcut plângere.

Ce le-a spus Visarion Alexa procurorilor. Preotul şi-a schimbat declaraţia

După ce a fost acuzat de o femeie de 37 de ani de agresiune sexuală, preotul Visarion Alexa a ajuns pe mâna autorităților. Inițial, părintele și-a recunoscut fapta, însă acum a apărut în fața procurorilor cu o altă versiune.

Visarion Alexa susține că enoriașa ar fi plănuit totul, cu intenția de a-i strica imaginea. De curând, preotul le-a declarat procurorilor că femeia care a depus plângere împotriva lui pentru agresiune sexuală ar fi fost pusă de cineva să facă tot acest scandal.

Și asta nu e tot. Părintele nu s-a oprit aici cu dezvăluirile. El a mai precizat că enoriașa i s-a părut suspectă încă de când a pășit pentru prima oară în biserică.

Preotul a declarat că și-a dat seama că femeia vrea să îl distrugă psihic și să îi păteze imaginea, atât a lui, cât și pe cea a lăcașului de cult. Totuși, Visarion Alexa a recunoscut că între el și femeia respectivă au existat mai multe atingeri, însă totul s-ar fi întâmplat cu acceptul femeii.

Citește și Biserica schimbă regulile privind spovedania după cazul preotului Visarion Alexa. Ce va fi interzis de acum înainte!

Preotul Visarion Alexa o ia pe urmele lui George Buhnici
Noi declaratii ale lui Visarion Alexa 

Ce s-a găsit în telefonul lui Visarion Alexa

În urmă cu câteva zile, anchetatorii au verificat telefonul lui Visarion Alexa. Potrivit celor de la spynews.ro, în device-ul preotului ar fi fost găsite mai multe conversații cu victima. Se pare că părintele avea instalată o aplicație care ștergea automat mesajele după un minut, dar specialiștii au reușit să le recupereze.

De asemenea, în telefonul preotului ar fi fost descoperite și fotografii cu enoriașa care i-a făcut plângere și l-a acuzat de agresiune sexuală. Între timp, au apărut și alte femei care i-au adus acuzații grave preotului Visarion Alexa. Unele dintre enoriașe susțin că au fost agresate chiar și cu mai bine de un deceniu în urmă.

Citește și Descoperirea făcută de procurori în telefonul preotului Visarion Alexa. Cum proceda pentru a-și atrage victimele!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...