Virgil Ianțu a recunoscut ce îl face să plângă. Fanii sigur nu se aşteptau la aşa ceva: „Nu doar la mine am văzut asta”

Andra Daoud 20.06.2022, 16:39
Virgil Ianțu a recunoscut ce îl face să plângă. Fanii sigur nu se aşteptau la aşa ceva: „Nu doar la mine am văzut asta”

Cu toții avem anumite lucruri care ne emoționează până la lacrimi, iar Virgil Ianțu nu face excepție. Îndrăgitul prezentator de televiziune a povestit ce îi provoacă emoții puternice chiar și acum, la maturitate. Are legătură cu perioada copilăriei și recunoaște că i se umezesc ochii atunci când își amintește.

Ce îl face pe Virgil Ianțu să plângă

Virgil Ianțu are o chimie aparte cu copiii și a demonstrat acest lucru în urmă cu ani buni, când prezenta emisiunea „Copiii spun lucruri trăsnite”. Formatul s-a reinventat și se bucură de succes și în prezent, iar Virgil Ianțu își amintește, datorită copiilor, de propria copilărie.

Prezentatorul a participat recent la evenimentul de lansare a unei platforme noi de streaming în România și a dat un interviu pentru EGO.ro, în care a vorbit despre ce îi amintește cel mai mult de copilărie și îl emoționează până la lacrimi, chiar și acum.

Virgil Ianțu a crescut cu desenele animate clasice și le-a revăzut apoi după ani, alături de fiica lui. Chiar și acum unele secvențe îl emoționează până la lacrimi atunci când le revede și nu se sfiește să recunoască acest lucru.

„Eu am crescut cu Mickey Mouse. L-am văzut și alb-negru chiar. Atât cât aveam parte în cele cam 10 minute pe săptămână, la o rubrică de-ale Vioricăi Bucur, în albumul duminical. Cam atât vedeam. Eu eram un pic mai norocos că vedeam sârbii, fiind la Timișoara, mai prindeam pe acolo. (…) Albă ca zăpada, spre exemplu, acel clasic Albă ca zăpada, când aud și muzica acestui film, cu care am crescut, devin nostalgic, mă ia emoția, mi se umzesc ochii. Nu doar la mine am văzut asta”, a povestit prezentatorul TV.

Virgil Iantu a recunoscut ce il face sa planga
Virgil Iantu si fiica lui

„Fiica mea a trecut și ea prin perioada asta”

Virgil Ianțu se mândrește cu o fiică adolescentă foarte frumoasă, care a moștenit trăsăturile fine de la mama ei. Prezentatorul a povestit că și ea era fascinată de desene atunci când era mică și că, la fel ca multe fetițe, avea o pasiune pentru prințesele Disney.

„Fiica mea a trecut și ea prin perioada asta cu prințesele din desenele animate, dar nu era cu Elsa sau cu cine mai este acum. Cred că Mica Sirenă, pe acolo cred că a prins perioada respectivă. Dar ea era mai mult dimineața pe alte seriale înainte să plece la grădiniță. Țin minte că ne uitam la Cartea Junglei când îi făceam aerosoli, ca să stea cuminte.”, a mai povestit prezentatorul.

 

Urmăriți Impact.ro și pe