Viorica de la Clejani, primele declarații după accidentul provocat de fiica sa. Ce a spus despre Margherita

Redacția IMPACT 25.05.2020, 08:20

Margherita din Clejani, fiica Vioricăi din Clejani, are un accident de mașină. Incidentul e descris cu lux de amănunte de presa mondenă, care, pentru și mai multe detalii, se deplasează la casa artiștilor.

Reacții la câteva ore după accidentul Margheritei

Aici, Viorica e exasperată de curiozitatea jurnaliștilor. Emoțiile din ultima vreme și-au spus cuvântul. Nu mai are energie să se controleze și izbucnește. Are o cutie cu lapte în mână, pe care o aruncă peste ziariști. Aceștia sunt prezenți acolo să-și facă meseria, să mai aducă două-trei amănunte pentru cititori. Într-adevăr, unele momente te pun într-o situație ingrată ca ziarist. Trebuie să relatezi și despre astfel de incidente.

În plină criză de nervi, Viorica ia un furtun, dă drumul la apă și-l pune pe ziariști. Probabil că vrea să-i spele de lapte.

„O să-mi apăr copiii indiferent de ce s-ar întâmpla”, spune Viorica foto: Instagram

”Dacă erați voi în situația mea…”

Au urmat cuvinte grele. Viorica își consumă rezervele pe măsură ce țipă și înjură. Le spune ziariștilor că sunt și alte evenimente, mult mai importante, pe lumea asta, decât accidentul provocat de fiica ei.

C-o să-și apere copiii indiferent de ce s-ar întâmpla. Că ar fi bine ca oamenii să-și vadă de treburile lor și de viața lor. Pe pariu că viața oamenilor ar căpăta, brusc, alte valențe, dacă ar fi să-și vândă bilete la un concert.

La scurtă vreme după întâmplarea cu ziariștii, Viorica postează un mesaj pe rețelele de socializare. Probabil că are o ușoară urmă de sentiment de vină, cuplat și cu faptul că nu și-a cerut scuze public pentru gestul de a fi pus furtunul pe jurnaliști și de a-i fi înjurat ca la ușa cortului.

„Vedeți-vă de viața voastră și de copiii voștri. Se întâmplă lucruri mai grave în țara asta. Unele dintre voi sunteți mame și nu înțeleg cum puteți să jigniți niște copii… Înseamnă că dacă erați voi în situația mea le-ați fi dat cu toporul în cap…”, a scris cântăreața.

Urmăriți Impact.ro și pe