Viorica de la Clejani a răbufnit! Reacția neașteptată a artistei, după ce s-a demonstrat că Margherita a condus drogată

Diana Dumitrache 03.08.2020, 08:13

La finalul lunii mai, Margherita de la Clejani a provocat un accident pe una din străzile din Capitală. Desigur, poliţiştii au testat-o pentru alcool şi droguri. Deşi tânăra a negat vehement consumul de substanţe interzise, rezultatele arată cu totul altceva. Cum a reacţionat Viorica la aflarea veştii.

E oficial! Margherita de la Clejani s-a urcat la volan drogată

Deşi la momentul accidentului, Margherita şi părinţii săi au negat că bruneta ar fi provocat accidentul din cauza folosirii substanţelor interzise, rezultatele analizelor arată contrariul.

“Margherita nu a plecat de la locul accidentului, a cooperat cu poliţia, presa. Nu avea de ce să plece de la locul accidentului. Nu am contestat nimic. Suntem în urmărirea penală, rămâne de lămurit ce substanţe a consumat. Substanţe de la farmacie a consumat şi o celebra sportivă, care a pierdut medalia din cauza unei vitamine, nu vorbim despre droguri”, declara Ioniţă de la Clejani atunci.

Viorica de la Clejani a răbufnit! Reacția neașteptată a artistei, după ce s-a demonstrat că Margherita a condus drogată
Viorica de la Clejani a răbufnit! Reacția neașteptată a artistei, după ce s-a demonstrat că Margherita a condus drogată

Viorica de la Clejani refuză să creadă că fiica sa a consumat droguri

Odată cu rezultatele pozitive, Margherita a intrat din nou în atenţia presei. Cu toate acestea, Viorica din Clejani continuă să fie alături de fiica sa. Mai mult, cântăreaţa refuză să accepte adevărul şi spune că motivul pentru care fiica sa este criticată e invidia.

“Dacă ar exista un medicament pentru invidie, și l-aș vinde, într-o țară că România, în doar câteva zile, aș face câteva milioane de euro. Asta, bineînțeles, dacă românii ar vrea să se trateze de o asemena boală, care echivalează cu nemiloasă boală: cancerul”, a scris Viorica de la Clejani pe Instagram.

În urma accidentului, Marga s-a ales cu permisul suspendat pentru 30 de zile, o amendă şi multe critici. Conform apropiaţilor, părinţii tinerei au făcut tot posibilul să o rupă de anturajul său şi i-au făcut toate poftele. Se pare că focoasa brunetă şi-a îndeplinit visul de a deveni designer. Viorica şi Ioniţă au scos din conturi peste 30.000 de euro pentru a-i deschide o croitorie şi un magazin de haine.

Urmăriți Impact.ro și pe
Diana Dumitrache
Sunt absolventă a Colegiului Naţional Roman-Vodă, Filologie, din Roman, precum şi a Facultăţii de Litere din cadrul Universităţii din Bucureşti, secţia Limba şi Literatura Română –...