Viorica de la Clejani a făcut o criză de nervi în direct la tv: ”Dacă vorbești prost cu mine, te nenorocesc”

Rădulescu Valentin 05.06.2020, 08:45

Viorica de la Clejani nu mai suportă criticile aduse la familia sa. În timpul unei emisiuni televizate a răbufnit și a spus pe față ce se întâmplă cu oamenii care vorbesc urât despre ea. Mama Margheritei este supusă unui stres imens, iar probleme cauzate în ultima perioadă îi afectează grav familia.

Viorica de la Clejani este supusă unui stres imens și a făcut o criză de nervi!

Mama Margheritei de la Clejani este stresată de ultimul eveniment petrecut în familia lor. Viorica și-a ieșit din minți și s-a plâns că nu mai suportă criticile aruncate la adresa lor. Subiectul a fost foarte mediatizat, iar Viorica de la Clejani a ajuns la capătul puterilor. Aceasta susține că nu mai poate ieși din casă nici pentru activitățile banale. Mai mult, Viorica de la Clejani este foarte speriată pentru faptul că Margherita ar putea ajunge la sinucidere din cauza lucrurilor petrecute în ultima perioadă, iar în timpul emisiunii a făcut mărturisiri șocante.

„Lăsați-mi copiii în pace! Vă rog, lăsaţi-i în pace! Că nu mai putem ieşi pe stradă. E o fată de 28 de ani. Ce vreţi de la ea? Este şi aşa destul de stresată de accident şi de dosarul penal. Ce vreţi? Să se sinucidă de depresie, cum au făcut Mălina Olinescu şi Mădălina Manole? Ce-a făcut? A omorât pe cineva? Vreţi să-mi pierd copilul? Alţii fac accidente de maşină, omoară oameni şi nu păţesc nimic.
Nu mai suport! De o săptămână sunt terorizată. Nu pot să mă duc să-mi iau apă şi mâncare. Eu sunt nebună? eu vorbesc frumos cu tine, dacă vorbeşti frumos cu mine. Dacă vorbeşti prost cu mine te nenorocesc”, a povestit Viorica de la Clejani în timpul emisiunii Xtra Night Show.

Viorica de la Clejani a făcut o criză de nervi în direct la tv: ”Dacă vorbești prost cu mine, te nenorocesc”
Viorica de la Clejani a făcut o criză de nervi în direct la tv: ”Dacă vorbești prost cu mine, te nenorocesc”

Ioniță de la Clejani a avut și el ceva de adăugat

În emisiunea lui Dan Capatos, Ioniță de la Clejani a vorbit despre faptul că nu știa ce consumă fiica sa. Acesta susține că Margherita este total împotriva drogurilor și că nu ar face așa ceva. Totodată, Ioniță de la Clejani a mărturisit și faptul că tânărul cu care a fost surprinsă Margherita nu este iubitul ei, ci doar un amic care o ajuta pe planul profesional.

„Ştiu sigur că nu se droghează. Ba chiar este împotriva drogurilor. Am văzut-o că lua nişte pastile şi, bineînţeles, am întrebat-o ce sunt. Mi-a spus că sunt pastile de slăbit. Nu aveam de ce să nu o cred.
Nu este iubitul fiicei mele, acest Teo. Relaţia lor este una strict profesională. Fiica mea avea de gând să lanseze o linie de creaţie vestimentară. Una pentru tineret. Pe acest Teo l-a cunoscut pentru că i-a fost prezentat drept designer. Şi ea a vrut să colaboreze cu el pentru linia de haine. Atât şi nimic mai mult”, a mărturisit Ioniță de la Clejani.

Urmăriți Impact.ro și pe