Viorica de la Clejani a dat cărțile pe față! Ce a dezvăluit acum despre scandalul în care a fost implicată fiica ei

Madlen Moraru 15.07.2020, 10:27

Viorica de la Clejani a dat cărțile pe față și a spus adevărul despre scandalul în care s-a văzut implicată fiica ei. În ultimele luni, numele Margheritei de la Clejani a fost menționat de nenumărate ori, iar despre tânără s-au zvonit foarte multe lucruri nu tocmai plăcute. De aceea, solista de muzică de petrecere a avut o intervenție neașteptată de curând, când și-a transmis poziția fermă.

Viorica de la Clejani a dat cărțile pe față

Viorica de la Clejani a rupt tăcerea, după accidentul provocat de Margherita. Despre tânără s-a spus în mod constant de la acel moment că ar fi urcat drogată la volan, fiind depistată în stare de ebrietate de către polițiști. Mai mult, tânăra s-a văzut implicată într-un scandal de proporții, chiar la începutul lunii trecute.

Viorica de la Clejani a dat cărțile pe față! Ce a dezvăluit acum despre scandalul în care a fost implicată fiica ei
Margherita de la Clejani a fost implicată într-un accident rutier, de la care a început scandalul din ultimele luni

Viorica de la Clejani și-a făcut pentru prima dată apariția în public și a făcut declarații despre scandalul Margheritei. Cântăreața de muzică lăutărească a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță. Prezentă la PRO TV, Viorica s-a destăinuit și a făcut declarații total neașteptate. Artista a punctat faptul că Marga s-a învârtit o perioadă într-un anturaj nu tocmai potrivit. Aceasta a mai transmis că își va apăra mereu copiii. Tânăra de 28 de ani a fost o perioadă văzută și cu o maimuțică, animalul ei de companie. Viorica a făcut dezvăluiri și despre acest subiect, spunând că primata nu este a familiei lor. Maimuța îi aparținea, din câte se pare, fostului prieten al Margheritei.

„E şmecheră fata mea, a ţinut prima pagină a ziarelor. Ei sunt copiii mei, i-am făcut cu Ioniţă, nu cu tabloidele. O să îi apăr mereu. Sunt lucruri atât de grave care se întâmplă în ţara asta. I se poate întâmpla oricui. Mulţumesc lui Dumnezeu că a scăpat din acel anturaj nepotrivit. Eu le-am spus mereu copiilor mei cu cine umblă, cu cine se duc. Margherita vrea să fie unicată, în felul ei. Maimuţa nu era a noastră, era a fostului prieten al Margăi”, a povestit Viorica de la Clejani în emisiunea de la PRO TV.

Ce a dezvăluit acum despre scandalul în care a fost implicată fiica ei

„Marga este bine la momentul ăsta, mulţumim lui Dumnezeu pentru că ascultă şi munceşte. Marga e o fată frumoasă şi înţeleaptă, cred că a înţeles. Noi avem încredere în Marga, ea a spus că nu a consumat nimic (n.r. – droguri).

La momentul accidentului, Marga a fost foarte cooperantă. Era obosită, lucrase o noapte întreagă. Din cauza oboselii a făcut accidentul”, a mai susținut Viorica de la Clejani, pe canapeaua din emisiunea lui Cătălin Măruță.

Urmăriți Impact.ro și pe