Viorica Dăncilă, o nouă gafă gramaticală la depunerea candidaturii la prezidențiale: „Nicio mamă…” – VIDEO

Alexandru Ioanid 19.09.2019, 15:06
Viorica Dăncilă, o nouă gafă gramaticală la depunerea candidaturii la prezidențiale: „Nicio mamă…” – VIDEO

Viorica Dăncilă a făcut o nouă gafă gramaticală la depunerea candidaturii pentru prezidențiale. Șefa PSD s-a prezentat, joi, la sediul Biroului Electoral Central cu semnăturile adunate în ultima perioadă.

Viorica Dăncilă a recidivat, joi, la sediul Biroului Electoral Central, unde și-a depus candidatura la alegerile prezidențiale. Șefa PSD și-a depus semnăturile strânse în această perioadă, peste 1,4 milioane, iar la ieșire a stat puțin de vorbă cu jurnaliștii.

Declarația sa nu a fost, însă, lipsită de gafe gramaticale. În trecut, șefa PSD și premierul României spunea că „orice om îi e frică de o plângere penală”.

Joi, la depunerea candidaturii, a comis-o din nou.

Viorica Dăncilă, o nouă gafă gramaticală

Cum arată locul în care Dăncilă și-a petrecut adolescența. Trăia în condiții umile până să devină premierul României

După ce și-a depus semnăturile adunate pentru a fi eligibilă pentru candidatura la prezidențiale, Viorica Dăncilă a stat puțin de vorbă cu jurnaliștii.

A fost momentul în care șefa PSD a făcut o nouă gafă gramaticală și a spus „nicio mamă să nu-i fie frică că nu va primi salariul sau îi va fi tăiată alocația”.

„Am convingerea că avem nevoie de echilibru în această țară. Avem nevoie de un președinte activ, care să fie de fiecare dată în mijlocul oamenilor, care să respecte instituția și care să aibă o relație interinstituțională corectă cu Guvernul și Parlamentul. Am convingerea că avem nevoie de un președinte care să susțină un pact pentru bunăstarea românilor, astfel încât niciun pensionar din această țară să nu se teamă că pensia îi va fi tăiată, nicio mamă să nu-i fie frică că nu va primi salariul sau îi va fi tăiată alocația”
Viorica Dăncilă, după depunerea candidaturii

Întrebată de ce crede că poate ajunge președintele României, Viorica Dăncilă a spus că țara ar avea nevoie de un președinte altfel.

„Iubesc oamenii, îmi place să stau în mijlocul lor, nu e important ce se întâmplă cu mine, că mă jignesc şi spun lucruri din ce în ce mai urâte, pentru mine e important ce se întâmplă cu femeile, copiii, bunicii. Îmi iubesc foarte mult ţara, de fiecare dată o reprezint cu demnitate. Nu prefer toată această agitaţie politică, acest joc politic, chiar dacă se face în detrimentul cetăţenilor. Am demonstrat că pot conduce un guvern care are a doua cea mai mare creştere economică din Europa, că pot conduce preşedinţia rotativă a Consiliului UE şi să obţin succes pentru ţara mea, sunt premier, mereu voi avea în vedere şi activitatea guvernamentală indiferent de culoarea politică. Aş fi primul preşedinte care a deţinut şi funcţia de premier”
Viorica Dăncilă, după depunerea candidaturii

Vezi momentul în care Viorica Dăncilă ajunge la sediul BEC:

Urmăriți Impact.ro și pe