Viorel Lis și soția sa Oana vor să devină părinți. Cum au luat decizia

Redacția IMPACT 09.04.2020, 12:46
Viorel Lis și soția sa Oana vor să devină părinți. Cum au luat decizia

Viorel Lis și soția sa Oana vor să devină părinți și deja au făcut câteva demersuri. Cei doi își doresc să facă acest pas, în căsnicia lor, deși nu mai sunt demult la început de relație.

Viorel Lis și soția sa Oana vor să devină părinți

Totodată, mulți îi consideră unul dintre cele mai controversate cupluri de la noi, din pricina diferenței de vârstă foarte mare. Însă, Viorel Lis și Oana își petrec timpul ca orice cuplu normal. În plină pandemie, blondina a făcut mărturisiri emoționante, despre viitorul său rol, cel de mămică. Vedeta își dorește foarte mult un copil și nu este pentru prima dată, în mariajul cu fostul primar al Capitalei, când susține cu tărie acest lucru.

Viorel Lis și soția sa Oana vor să devină părinți. Cum au luat decizia
Viorel și Oana Lis vor să devină părinți și au depus actele necesare de adopție

Deși criza sanitară a momentului le afectează și lor planurile de-a deveni părinți, Oana Lis a povestit că deja au făcut câțiva pași importanți. Procesul de adopție al unui copil nu este tocmai simplu, de aceea au fost necesare demersuri serioase. Soția lui Viorel Lis, în vârstă de 41 de ani, a susținut că va merge cu planul lor până la capăt. De aceea, este dispusă să aștepte până când va trece și epidemia cu noul virus, pentru a putea să își vadă îndeplinit cel mai mare vis.

În plus, a mărturisit că nu are în vreun fel temeri și că este total pregătită să fie mamă. În acest sens, Oana Lis a făcut și câteva mărturii emoționante. Soția fostului edil de 76 de ani a fost cea care și-a crescut frații, după ce mama lor s-a stins.

Cum au luat decizia

“Da, îmi doresc foarte mult un copil. Am luat în calcul toate aspectele, m-am interesat despre procedură. Am început să fac dosarul dinainte de pandemie, însă din cauza situației, am stagnat și vom relua după ce se termină nebunia asta. Până voi avea copilașul, vor trece probabil 6 luni, până la 2 ani. Deja aranjez camera, m-am apucat să gătesc. Nu îmi este frică pentru că eu am crescut cu responsabilități, după ce a murit mama, mi-am crescut frații. Chiar îmi imaginez cum ar fi să dorm cu copilul, să merg cu el în mașină. Viorel spune că trebuia să facem demult asta”, a povestit Oana Lis, potrivit click.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe