Violeta se pregăteşte pentru o carieră în muzică. Fiica Andreei Marin şi a lui Ştefan Bănică scoate deja prima piesă

Iancu Andreea 14.06.2021, 09:37
Violeta se pregăteşte pentru o carieră în muzică. Fiica Andreei Marin şi a lui Ştefan Bănică scoate deja prima piesă

Andreea Marin a reușit să își uimească fanii cu secretul recent divulgat. Prezentatoarea a anunțat că Violeta, fiica sa și a lui Ștefan Bănică Jr., urmează să scoată prima ei piesă. Dacă până acum doar Radu Ștefan, fiul cel mare al artistului, își demonstrase calitățile artistice, iată că talentul din familia Bănică se moștenește. Fiica Andreei Marin pregătește o surpriză, dezvoltându-și și ea o carieră în muzică.

Violeta, fiica Andreei Marin şi a lui Ştefan Bănică, pregătește prima sa piesă

Entuziasmul unui părinte care își vede copilul reușind este de necombătut, chiar și în lumea strălucitoare a vedetelor. Andreea Marin a dezvăluit recent un aspect neștiut despre fiica sa Violeta. Se pare că adolescenta are planuri mari de viitor, călcând pe urmele tatălui său, artistul Ștefan Bănică Jr. La numai 13 ani, Ana Violeta Bănică pregătește prima sa piesă, alături de nimeni altul decât tatăl ei. Deși visează la o altă carieră, fiica Andreei Marin pare că își dorește să își încerce norocul și în muzică.

Prezentă în emisiunea lui Cristi Brancu, la Prima TV, Andreea Marin și-a dat fiica de gol. Prezentatoarea emisiunii “Nu există nu se poate” a dezvăluit că Violeta a compus o piesă, pe care urmează să o înregistreze alături de Ștefan Bănică Jr., tatăl ei. Astfel, fiica celor doi se alătură moștenitorilor talentați, de după Ștefan Bănică senior. Pe de altă parte, tânăra încă nu este hotărâtă asupra drumului pe care și-l dorește în viață, însă pare deschisă să acumuleze noi experiențe.

E devreme să spun asta, ce carieră va urma fiica mea! E foarte talentată în privința limbilor străine, în muzică. Tocmai a compus o melodie, sper să nu mă certe că am spus asta cu voce tare, pe care o înregistrează împreună cu tatăl ei. Matematica îi place la fel de mult, deci nu știu ce va alege. Dacă o întrebi acum, îți va răspunde că vrea să se facă avocat, a spus Andreea Marin.

Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Jr., scoate prima ei piesă
Radu Ștefan, fiul lui Bănică Jr., și Violeta, fiica Andreei Marin cu artistul

Care este cariera pe care și-o dorește Violeta

Dincolo de experimentul muzical, Violeta este o fire cu picioarele pe pământ, care în ciuda sensibilității sale, are vise mari. Adolescenta își dorește să urmeze Facultatea de Drept, motiv pentru care își concentrează deja atenția asupra acestui domeniu. Chiar dacă nu a intrat deocamdată la liceu, Violeta visează să devină avocat, astfel încât să poate sprijini alți oameni care ar avea nevoie să își apere drepturile.

Îmi doresc ca Violeta să devină o femeie sensibilă și capabilă să se lupte pentru drepturile ei și să le apere pe ale celorlalți. De altfel, mi-a mărturisit de curând că își dorește să urmeze cursurile Facultății de Drept. Sunt uimită! Îi place partea asta artistică a vieții, are de la ambii părinți ce să moștenească în acest domeniu, dar mă bucură realismul ei. Și-a dat seama de nişte lucruri. Citește foarte mult în domeniu, deși are o vârstă fragedă. Tot ce îmi doresc este să fie fericită. Nu vreau să am un copil excepțional, perfect, mă bucur că e bună la școală dar nu asta e scopul meu în viață. Am ajuns într-un moment în care realizez că e atât de important să trăim fericirea. Asta îmi doresc pentru ea, dezvăluia Andreea Marin.

Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Jr., scoate prima ei piesă
Violeta și mama sa au o relație specială

Ce subiecte în contradictoriu au mama și fiica. “Eu nu i-aș fi purtat”

Aflată la vârsta adolescenței, Violeta se bucură de o relație frumoasă cu mama sa. Cu toate acestea, nu pot cădea de acord în privința tuturor aspectelor, astfel că, deși se sfătuiesc reciproc, mama și fiica au totuși păreri diferite în materie de vestimentație. Înțelegătoare, Andreea Marin reușește să înțeleagă schimbările actuale din modă și îi permite fiicei sale să se dezvolte în pas cu vremurile, însă nu poate aprecia alegerile Violetei în materie de haine.

Violeta, așa cum e și normal, da, e domnișoară acum, a mai crescut, are aproape 14 ani și schimbăm idei sau accesorii, e aproape cât mine ca înălțime, mă bucur! E un moment frumos din viața noastră de mamă-fiica. Deocamdată e genul de tânără care poartă tricouri oversized și blugi sau pantaloni pe care eu nu i-aș fi purtat, dar asta e, e vârsta cu alte obiceiuri decât ale noastre și îmi place această provocare, o încurajez să fie creativă, de ce nu?, a mai spus Andreea Marin.