Video viral. Un candidat la primăria New York dansează pe o manea românească. „A trebuit să mă alătur”

Stan Filon 06.06.2021, 17:44
Video viral. Un candidat la primăria New York dansează pe o manea românească. „A trebuit să mă alătur”

Un clip s-a viralizat pe rețeaua de socializare Tik Tok, unde un candidat la primăria orașului New York s-a alăturat unui grup care dansa pe manele. Petrecerea a avut loc în plină stradă, în cartierul chinezesc, acolo unde manelele din România se pare că sunt la mare căutare.

Candidat la primăra New York dansează manele în Cartierul Chinezesc

Așadar, imaginile au fost surprinse în America, acolo unde mai mulți membri ai comunității din cartierul chinezesc au încins o petrecere de zile mari pe manele. Prin zonă a trecut și candidatul la primăria New York-ului Andrew Yang, aflat probabil în plină campanie electorală.

Acesta nu a stat deloc pe gânduri și s-a alăturat petrecăreților împreună cu membrii din staff-ul său și au început să danseze de parcă ar fi fost undeva prin Rahova. Doar mirosul de mici la grătar a lipsit!

@officialandrewyangSaw this lovely group dancing while I was in Elmhurst and had to join ? ##nyc

♬ original sound – Andrew Yang

A vrut să fie președintele SUA

Andrew Yang este candidatul Partidului Democrat pentru funcţia de primar al New York-ului, favorit să-i succeadă colegului său de partid Bill de Blasio, care se află în această funcţie din 2013 şi nu mai are dreptul să candideze pentru un al treilea mandat. Așadar, vizita sa recentă în Chinatown a stârnit ecouri nebănuite pe internet.

”Am văzut acest grup drăguț care dansa în timp ce mă aflam prin Elmhurst și a trebuit să mă alătur”, a scris Andrew Yang pe contul său de TikTok.

Dansul posibilului viitor primar alNew York-ului a stârnit un val de reacții pe Internet, mai ales din partea cetățenilor români. ”Trăiască domn primar”, ”Sigur toți au standuri în Dragon”, ”Hai că i-am stricat și pe ăștia”, ”Trebuia să o pună pe aia cu Liviu Dragnea PSD”, ”Mie nu mi-a adus ulei și făină. Domn primar, rezolvați cumva”, sunt doar câteva dintre comentariile românilor la videoclipul de pe Tik Tok.

Actualul candidat la primăria New York-ului a vrut chiar să devină președintele Americii! A participat și la competiția internă a formațiunii pentru candidatura la preşedinţia SUA, însă  a fost învins de actualul președinte Joe Biden.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...