VIDEO. Un bărbat, bătut cu bestialitate de paznicii unui magazin din Bucureşti. Reacţia firmei de pază, halucinantă

Stan Filon 09.02.2021, 17:28
VIDEO. Un bărbat, bătut cu bestialitate de paznicii unui magazin din Bucureşti. Reacţia firmei de pază, halucinantă

Imagini incredibile au apărut pe YouTube astăzi cu un tânăr care este snopit în bătaie de paznicii unui magazin din București. Oamenii au rămas șocași, deoarece imaginile sunt greu de privit. Paznicii îl lovesc cu picioarele, dar folosesc și o lopată!

Bărbat bătut cu bestialitate într-un magazin din București

Imaginile cu tânărul bătut cu bestialitate de doi panici ai unui supermarket din București s-au viralizat rapid. Se pare că tânărul respectiv ar fi fost prins în timp ce încerca să fure din magazin. Acesta nu era singur în momentul furtului, ci era însoțit de un alt hoț.

Cel de-al doilea hoț se pare că a fugit cu mașina, după cum recunoaște tânărul agresat, printre loviturile de lopată primite cu sete de unul dintre agajații firmei de pază. Se pare că angajații magazinului au văzut că sunt furați și au chemat de urgență firma de securitate cu care aveau contract, iar cei doi l-au prins pe tânărul respectiv.

Ce au pățit bătăușii

Aceștia l-au dus în camera din spate a magazinului și l-au snopit pur și simplu cu bătaia, printre marfa magaznului din depozitul din spatele magazinului. Aceștia l-au lovit inclusiv cu pumnii în față pe tânărul care striga ca din gură de șarpe.

Din imaginile surprinse, probabil, de un al treilea paznic, agresorii sunt angajați ai firmei SSG. Compania a anunțat ulterior, într-un comunicat, că agenții săi au fost amenințați de către tânărul respectiv, care ar face parte dintr-o grupare care activează în zona Militari.

Cu toate că firma de pază a precizat că angajații au fost amenințați, au făcut precizarea că aceștia au fost dați afară. Bărbatul bătut ar fi furat 8 bucăți de cașcaval, iar Poliția Capitalei a anunțat că s-a deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de purtare abuzivă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...