VIDEO Tudor Chirilă, ceartă cu un angajat al Primăriei Capitalei: “Du-te-n p***a mă-tii”

Redacția IMPACT / 13.06.2019, 11:41
VIDEO Tudor Chirilă, ceartă cu un angajat al Primăriei Capitalei: “Du-te-n p***a mă-tii”

Tudor Chirilă a fost înjurat și amenințat de un angajat al Primăriei Capitalei, care se ocupă de parcări. Solistul Vama a postat pe Facebook un clip video în care se poate auzi cum este înjurat de angajatul municipalității.

Tudor Chirilă a postat pe Facebook un clip în care un angajat al Primăriei Capitalei îl înjură și îl amenință. Totul ar fi pornit de la un incident cu o femeie care, potrivit lui Chirilă, a fost înjurată de respectivul angajat.

Solistul i-a cerut acestuia explicații, dar a primit numai injurii și amenințări.

Bărbatul care apare în imagini este angajat al companiei municipale Parking București, reiese de pe sigla pe care acesta o poartă pe uniformă.

Tudor Chirilă, înjurat de angajatul Primăriei Capitalei: “Du-te-n p***a mă-tii”

Tudor Chirilă susține că angajatul companiei municipale Parking București ar fi înjurat o femeie care era cu trotineta pe pista de biciclete. Solistul s-a apropiat de bărbat pentru a-i cere explicații despre acest gest.

Numai că nu a primit explicațiile cerute, ba din contră. A fost înjurat și amenințat.

Clipul a fost urcat apoi de Tudor Chirilă pe Facebook cu mesajul „Gabriela Firea, ce aveți de gând cu un astfel de lucrător al Primăriei care se adresează unei doamne cu trotinetă (aflată pe pistă de biciclete) cu ‘du-te-n p**a mea de aici’?

Cam cât tre să mai vedem astfel de oameni? Cum e cu violență de limbaj? Aia se pune sau nu? Cum e să mă înjuri de taxele pe care le plătesc?”, a scris Tudor Chirilă pe Facebook.

Atenție! Clipul conține limbaj extrem de violent:

Gabriela Firea ce aveti de gand cu un astfel de lucrator al Primariei care se adreseaza unei doamne cu trotineta (aflata pe pista de biciclete) cu “du-te-n pula mea de aici”? Cam cat tre sa mai vedem astfel de oameni? Cum e cu violenta de limbaj? Aia se pune sau nu? Cum e sa ma injuri de taxele pe care le platesc?PS. Ma aflu la politie (sectia 1) unde am facut plangere penala pentru amenintare si comportament abuziv.

Publicată de Tudor Chirilă pe Miercuri, 12 iunie 2019
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI