VIDEO Reacția savuroasă a unui bărbat din Bacău care și-a văzut strada asfaltată pentru prima dată

Alexandra Chivu 15.09.2019, 14:35
VIDEO Reacția savuroasă a unui bărbat din Bacău care și-a văzut strada asfaltată pentru prima dată

Un bărbat din Bacău a avut o reacție uluitoare atunci când și-a văzut, pentru prima dată, strada asfaltată. Înregistrarea video a devenit virală.

Reacția savuroasă a unui bărbat din Bacău care și-a văzut, pentru prima dată, strada asfaltată

Un bărbat din comuna Horgești din județul Bacău a reacționat precum Ion din romanul omonim de Rebreanu atunci când și-a văzut, pentru prima dată, strada asfaltată. Unii ar spune că e prea mare bucuria pentru un lucru firesc, dar românul nostru știe că bucuria vine din lucrurile mici. Gestul bărbatului a impresionat vecinii, așa că, în timp ce își exprima fericirea, a fost filmat de un cunoscut și pus pe internet.

Înregistrarea a ajuns virală, iar persoana care a postat imaginile pe Facebook și-a numit amntirea ”Bucuria asfaltului”. Pe filmare se observă cum bărbatul, bucuros din cale afară, se așează în genunchi, își face cruce în repetate rânduri și sărută asfaltul proaspăt turnat. În timp ce face asta, el mulțumește de mai multe ori ”doamnei Luminița”, pe fundal de râsete, venite din parte vecinilor uluiți de gestul acestuia.

https://www.facebook.com/telem.ro/videos/726209271180474/

În josul filmulețului, oamenii comentează acțiunea omului, susținând că situația este mai mult tragi-comică decât amuzantă. „Este de plâns!/Doamne Dumnezeule!!! E o imagine tragi-comică. E greu să râzi la așa ceva. Clasa politică ne-a adus în această situație dramatică/Votează PSD acum, ca să mai vezi asfalt peste 25 de ani/ Și uite așa o să voteze cu PSD că le-a asfaltat strada/ Un popor de imbecili…asta suntem”, sunt câteva dintre comentariile internauților.

Galățeanul ajuns pe Lună

Un alt moment comic, dar nu prea, legat de infrastructură, s-a petrecut la Galați, recent. Un român a reinterpretat scena în care Neil Armstrong a pășit pentru prima dată pe Lună, cu ocazia celebrării a 50 de ani de la acest eveniment istoric.

Imaginile au făcut senzație, dat fiind că bărbatul a ales ca decor gropile de pe o stradă din orașul său. În imagini se vede cum gălățeanul ține în mână un steag al României, apoi pășește ușor, timid, către o groapă din asfalt, imitând mersul în spațiu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Tags: