VIDEO. Imaginile cu scandalul dintre tatăl Cătălinei Ponor și polițiști. Momentul a fost surprins de camerele de supraveghere, ce se vede de fapt

Ioana Bucur, Ioana Constantin 10.03.2021, 23:43
VIDEO. Imaginile cu scandalul dintre tatăl Cătălinei Ponor și polițiști. Momentul a fost surprins de camerele de supraveghere, ce se vede de fapt

Au apărut imaginile ce răstoarnă tot ce se știa despre scandalul dintre tatăl Cătălinei Ponor și polițiști. Momentul a fost surprins de camerele de supraveghere, ce se vede de fapt. Redacția Imapct a intrat în posesia înregistrărilor video.

Imaginile cu scandalul dintre tatăl Cătălinei Ponor și polițiști. Ce se vede, de fapt

Familia multiplei campioane trece prin momente cumplite, după ce tatăl ei vitreg a fost implicat într-o confruntare violentă cu oamenii legii. Florin Bărbăscu a fost reținut sămbătă, 6 martie, după ce ar fi bătut doi polițiști din Constanța. Totul s-a întâmplat în fața sălii de sport Cătălina Ponor Body Fit, a cărei administrator este.

Se pare că tatăl Cătălinei Ponor se afla la volanul mașinii personale și se îndrepta spre sala de antrenament pe care campioana o deține, pe o stradă pe care au acces doar riveranii, adică persoanele care au domiciliu stabil acolo. Acesta ar fi și motivul pentru care a fost abordat de cei doi ofițeri. Bărbatul însă nu avea domiciliul pe strada respectivă, așa că, în momentul în care polițiștii locali l-au observat și au vrut să îl oprească, acesta și-a continuat drumul. Polițiștii l-au urmat până în fața sălii iar acolo l-au rugat să se legitimeze. Moment în care între cei trei a început conflict care a degenerat.

„În cauză s-a dispus de procuror punere în mișcare a cercetării penale față de inculpat pentru săvârșirea a două infracțiuni de ultraj și, de asemene,a procurorul a dispus luarea măsurii controlului judiciar pentru 60 zile începand cu 7 martie”, a declarat Veronica Jalbă, procuror Parchetul Judecătoriei Constanța.

Florin Bărbăscu și-a petrecut noaptea de sâmbătă spre duminică în arestul IPJ Constanța, după ce polițiștii au decis să emită o ordonanță de reținere pentru 24 de ore. Ulterior, tatăl vitreg al gimnastei a fost prezentat în fața magistraților, însă aceștia au decis că bărbatul nu reprezintă un pericol si cum nu are nici cazier sau alte dosare penale, au decis că poate fi cercetat sub control judiciar.

Ce se vede, de fapt, în imaginile video surprinse de camerele de supraveghere de la intrare și din interiorul sălii

Însă imaginile cu scandalul dintre tatăl Cătălinei Ponor și polițiști spun o cu totul altă poveste. În momentul în care Florin Bărbăscu coboară din mașină, oamenii legii l-au legitimat însă deşi bărbatul le-a explicat motivul prezenţei lui acolo, poliţiştii par să nu fi fost multumiţi de răspunsul primit. Camerele de supraveghere îi surprind pe cei trei discutând în faţa sălii de sport iar la scurt timp, fostul rugbist încearcă să intre în sală ca să le aducă ofițerilor documentele de identitate, însă cei doi încearcă să îl oprească cu forţa. După mai multe îmbrânceli cu cei doi agenti , bărbatul ajunge în interior iar angajatii sălii de sport reuşesc să aplaneze conflictul şi să îi scoată afară pe poliţisti.

Situaţia parea să se fi calmat, însă după câteva minute, poliţiştii revin de data aceasta însoţiţi de alţi colegi chemaţi în ajutor şi pur şi simplu îl iau pe sus pe bărbatul care stătea liniştit pe scaun, iar în cele din urmă îl incatuşează şi îl duc la secţie. Interesant este însa că cei doi poliţisti locali au declarat la audieri ca au fost loviţi cu pumnul de tatăl gimnastei, lucru care însă nu se vede pe niciuna dintre camerele de supraveghere. Ceea ce pune sub semnul întrebării intervenţia celor doi agenti de la Poliția Locală, dar mai ales declaraţia pe care aceştia au făcut-o în faţa organelor de cercetare. De altfel, în cauză a fost deschis un dosar penal pentru ultraj iar cazul este instrumentat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa.

După 24 de ore petrecute la Poliţie de fostul rugbist , procurorii au decis sa îl cerceteze pe Florin Bărbăscu sub control judiciar. Avocatul său susține însă că, în realitate, Florin Bărbăscu a fost victima unui comportament abuziv şi că el nu a lovit pe niciunul dintre agenții de Poliție Locală. Ba, mai mult decât atât, el ar fi încercat să evite o agresiune nelegală. Florin Bărbăscu a anunţat prin intermediul avocatului său că depune plângere penală împotriva tuturor funcționarilor publici prezenți la interventie.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...