VIDEO Gheorghe Dincă, filmat cu o păpușă în brațe la reconstituire: primele imagini din casa groazei din Caracal

Alexandru Ioanid 16.09.2019, 18:16
VIDEO Gheorghe Dincă, filmat cu o păpușă în brațe la reconstituire: primele imagini din casa groazei din Caracal

Luni a fost o zi plină la Caracal, acolo unde Gheorghe Dincă le-a arătat anchetatorilor, pas cu pas, cum a ucis-o pe Alexandra Măceșanu. La un moment dat, principalul suspect s-a folosit de o păpușă-manechin pentru a arăta cum a comis oribila crimă, iar rolul victimei sale a fost jucat inclusiv de o polițistă.

Luni, la locuința lui Gheorghe Dincă, a avut loc reconstituirea oribilei crime pe care bărbatul în vârstă de 66 de ani susține că a comis-o. Zeci de anchetatori au refăcut, în compania bărbatului, traseul urmat de acesta în zilele de 24 și 25 iulie.

Sunt zilele în care bărbatul a declarat că a luat-o la ocazie pe Alexandra Măceșanu, a sechestrat-o, a violat-o și apoi a ucis-o. Ulterior, spune bărbatul, i-a ars trupul într-un butoi din propria locuință.

Pentru a reconstitui cât mai bine cele menționate de Gheorghe Dincă, anchetatorii i-au pus la dispoziție o păpușă-manechin, iar o polițistă cu o statură similară Alexandrei Măceșanu a jucat, la un moment dat, rolul victimei.

VIDEO O păpușă, folosită la reconstituirea cu Gheorghe Dincă

Reconstituire Gheorghe Dinca
Foto: captură TV

Gheorghe Dincă i-a dus pe anchetatori exact pe traseul pe care l-ar fi urmat în ziua de 24 iulie, atunci când a dispărut Alexandra Măceșanu, cât și pe 25 iulie – atunci când susține că a ucis-o.

În gospodăria bărbatului în vârstă de 66 de ani au fost reconstituite inclusiv ultimele ore din viața Alexandrei Măceșanu, după spusele lui Dincă.

Astfel, o polițistă a jucat, la un moment dat, rolul victimei și s-a lăsat legată de mâini cu cureaua, așa cum a susținut bărbatul că a procedat cu Alexandra Măceșanu. Spre finalul reconstituirii, a fost folosită o păpușă-manechin.

Pe imaginile surprinse de G4Media, se vede cum din curtea lui Gheorghe Dincă iese fum, semn că a fost reconstituită inclusiv scena arderii trupului în butoi. Este momentul în care Gheorghe Dincă cară pe brațe, din casă spre curte, o păpușă-manechin.

Expertul criminalist, Dan Antonescu, explica faptul că o reconstituire în acest caz e necesară pentru că spusele lui Gheorghe Dincă se bat, de multe ori, cap în cap cu cele descoperite de anchetatori în teren. 

Urmăriți Impact.ro și pe