VIDEO Gheorghe Dincă, filmat cu o păpușă în brațe la reconstituire: primele imagini din casa groazei din Caracal

Luni a fost o zi plină la Caracal, acolo unde Gheorghe Dincă le-a arătat anchetatorilor, pas cu pas, cum a ucis-o pe Alexandra Măceșanu. La un moment dat, principalul suspect s-a folosit de o păpușă-manechin pentru a arăta cum a comis oribila crimă, iar rolul victimei sale a fost jucat inclusiv de o polițistă.

Luni, la locuința lui Gheorghe Dincă, a avut loc reconstituirea oribilei crime pe care bărbatul în vârstă de 66 de ani susține că a comis-o. Zeci de anchetatori au refăcut, în compania bărbatului, traseul urmat de acesta în zilele de 24 și 25 iulie.

Sunt zilele în care bărbatul a declarat că a luat-o la ocazie pe Alexandra Măceșanu, a sechestrat-o, a violat-o și apoi a ucis-o. Ulterior, spune bărbatul, i-a ars trupul într-un butoi din propria locuință.

Pentru a reconstitui cât mai bine cele menționate de Gheorghe Dincă, anchetatorii i-au pus la dispoziție o păpușă-manechin, iar o polițistă cu o statură similară Alexandrei Măceșanu a jucat, la un moment dat, rolul victimei.

VIDEO O păpușă, folosită la reconstituirea cu Gheorghe Dincă

Reconstituire Gheorghe Dinca

Foto: captură TV

Gheorghe Dincă i-a dus pe anchetatori exact pe traseul pe care l-ar fi urmat în ziua de 24 iulie, atunci când a dispărut Alexandra Măceșanu, cât și pe 25 iulie – atunci când susține că a ucis-o.

În gospodăria bărbatului în vârstă de 66 de ani au fost reconstituite inclusiv ultimele ore din viața Alexandrei Măceșanu, după spusele lui Dincă.

Astfel, o polițistă a jucat, la un moment dat, rolul victimei și s-a lăsat legată de mâini cu cureaua, așa cum a susținut bărbatul că a procedat cu Alexandra Măceșanu. Spre finalul reconstituirii, a fost folosită o păpușă-manechin.

Pe imaginile surprinse de G4Media, se vede cum din curtea lui Gheorghe Dincă iese fum, semn că a fost reconstituită inclusiv scena arderii trupului în butoi. Este momentul în care Gheorghe Dincă cară pe brațe, din casă spre curte, o păpușă-manechin.

Expertul criminalist, Dan Antonescu, explica faptul că o reconstituire în acest caz e necesară pentru că spusele lui Gheorghe Dincă se bat, de multe ori, cap în cap cu cele descoperite de anchetatori în teren. 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI