Video emoționant de la spitalul Victor Babeș din București: ce fac asistentele pentru a-și păstra moralul ridicat

Andrei Cezar 05.04.2020, 14:55
Video emoționant de la spitalul Victor Babeș din București: ce fac asistentele pentru a-și păstra moralul ridicat

Video emoționant de la Spitalul Victor Babeș din Capitală. Cadrele medicale au transmis un mesaj tuturor celor care se află în linia întâi în lupta cu coronavirusul. Filmulețul le are drept protagoniste pe câteva angajate ale Secției 1 Peneumologie din cadrul unității medicale. Acestea dansează pe imnul mondial al carantinei, compus de artiști spanioli, în timp ce mulțumesc tuturor celor implicați în războiul contra COVID-19.

Asistentele de la spitalul Victor Babeș, video emoționant pentru a-și ridica moralul

După ce o lume întreagă a ascultat imnul carantinei, compus de peste 30 de artiști spanioli, a venit rândul cadrelor medicale din România să își exprime mulțumirea pentru efortul tuturor celor care luptă în linia întâi contra coronavirusului. Imaginile emoționante le arată pe asistententele de la Secția 1 Pneumologie ale spitalului Victor Babeș, în timp ce înceracă să-și ridice moralul, dansând pe imnul compus de iberici. Ele țin în mâini foi pe care sunt scrise numele eroilor din sistemul medical și mesajele ”Mulțumesc” și ”Bravo!”

”Super eroii de la Sp. Cl. Dr. Victor Babeş BUCURESTI, Secţia Pneumologie 1, linia 1!! Noi stăm la muncă pentru voi, voi staţi acasă pentru noi!!”, este mesajul care însoţeşte clipul video.

Clipul posatat de una dintre asistente pe Facebook s-a viralizat imediat și a fost distribuit de peste 9 000 de ori. Sute de persoane au transmis și ele mesaje de mulțumiri cadrelor medicale, prin mesaje.

https://www.facebook.com/nykol.dana/videos/2937558642946842/

25 de cadre medicale de la Victor Babeș infectate cu coronavirus

Vineri, 25 de cadre medicale de la Spitalul „Victor Babeş” din Capitală erau infectate cu coronavirus, din prima serie de 200 de angajaţi ai unităţii care au fost deja testaţi. Aceştia – dintre care doi sunt medici primari, trei medici rezidenţi şi restul asistente şi infirmiere – sunt asimptomatici, fiind internaţi şi izolaţi în spital, în timp ce continuă testarea celorlalte cadre medicale, potrivit stiripesurse.ro.

România are 3 613 de persoane infectate cu cornavirus și 146 de decese.

Urmăriți Impact.ro și pe