Video cu bătaia dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan. Se vede cum își dau pumni în plină stradă

Ana Anitoiu 24.09.2022, 15:00
Video cu bătaia dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan. Se vede cum își dau pumni în plină stradă

Au apărut imagini video cu bătaia dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan. În filmare se vede cum antrenorul de fotbal și impresara se lovesc reciproc. Șoferul vedetei ar fi fost cel care a filmat întreaga scenă.

Primele imagini cu bătaie dintre Reghecampf și Prodan

În urma conflictului violent, Anamaria Prodan a susținut că Laurențiu Reghecampf a fost cel care a pornit cearta și că a fi intrat cu forța în locuința ei. Impresara a adăugat că fostul ei partener a amenințat-o cu moartea și cu închisoarea. În plus, tehnicianul l-ar fi lovit și pe șoferul ei, Eugen, care a filmat bătaia.

„Vine în casă, intră cu forța, amenință pe toată lumea. M-a luat de păr și m-a târât. Mi-a fost milă să îl calc în picioare. Doresc să închidem toate procesele de dragul copilului nostru minor. Am făcut câțiva pași și a început sa mă înjure, după câțiva pași a început să mă înjure, să mă amenințe cu moartea. M-a luat de gât, m-a amenințat și mi-a spus ca nașul copilului lui mă va bagă in pușcărie.

M-a lovit peste față cu palma sau pumnul. M-a pus la pământ iar când a realizat ca Eugen filmează din mașină și vrea să sune la poliție, s-a năpustit și a tras de ușa mașinii, luându-l de gât. L-a lovit cu pumnul în față, a încercat sa îl tragă jos din mașină și l-a amenințat cu moartea”, a declarat Anamaria Prodan poliției, potrivit spynews.ro.

Video cu bataia dintre Laurentiu Reghecampf si Anamaria Prodan
Laurentiu Reghecampf (stanga). Anamaria Prodan (dreapta)

Conform aceleiași surse, conflictul violent a pornit de la fiul lor, Bebeto. Laurențiu Reghecampf ar fi mers la vila Anamariei Prodan de la Snagov ca să-și ia copilul, astfel încât acesta să participe la botezul băiatului pe care antrenorul îl are cu noua lui parteneră, Corina Caciuc.

Anamaria Prodan, despre conflictul cu Reghecampf

Anamaria Prodan a dezvăluit în exclusivitate pentru Impact.ro de la ce a pornit conflictul pe care l-a avut cu fostul ei partener de viață, Laurențiu Reghecampf. La mijloc au fost unele declarații ce au fost făcute în cadrul unei emisiuni referitoare la Corina Caciuc.

„De la această emisiune a pornit probabil supărarea lui Reghecampf care nu are legătură cu mine sau copilul meu. Nu mă interesează trecutul amantei lui Reghecampf. Și l-a asumat, să și-l asume, nu mă interesează și nu ne interesează.

Familia Prodan se roagă de un an și opt luni de Reghecampf să divorțeze și să ne lase departe de scandalul amantei lui sau de dușmăniile pe care amanta sau prietenii lui le au cu ei”, a fost o parte din declarația Anamariei Prodan.

 

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...