VIDEO Andi Moisescu şi Micutzu susțin campania E.U. YES LA VOT

Iorgu Ianusi 17.05.2019, 19:49
VIDEO Andi Moisescu şi Micutzu susțin campania E.U. YES LA VOT

Realizatorul TV Andi Moisescu, jurat la „Românii au talent” și Micutzu, actorul Cosmin Nedelcu au decis să meargă la vot în data de 26 mai. Au hotărât să facă public acest lucru și să susțină campania E.U. YES LA VOT. Într-un clip publicat pe internet, cei doi îi îndeamnă pe români să își exercite acest drept.

„Eu ies pentru că e dreptul meu, dreptul meu să transform vorbele în fapte. Eu YES şi nu ies singur. Eu ies la vot.” Andi Moisescu

Micutzu consideră că, prin exprimarea votului, nu lasă pe nimeni să ia decizii în locul său. Românii își vor alege europarlamentarii pe 26 mai.

„Eu ies pentru că nu vreau să las pe nimeni să ia deciziile în locul meu. Eu YES la vot”, spune Micutzu.

Carmen Iohannis, alături de campania E.U. YES LA VOT

Carmen Iohannis se alătură, însă, și demersului jurnalistic al Știrilor Pro TV, față de care mai multe personalități și-au manifestat susținerea.

Știrile PRO TV demarează campania “E.U. YES LA VOT!”, în care veți vedea de ce este important să fim părtași la alegerile care vor contura viitorul continentului nostru și, de ce nu, rolul nostru în lume. E dreptul și datoria noastră să decidem pe cine trimitem să ne reprezinte în Parlamentul European. Și stă în puterea noastră ca, prin ieșirea la vot, să aducem Europa mai aproape de români.” Pro TV

Pe lista E.U. YES la VOT , Andreea Esca și Shelly

Prima Doamnă a României și-a schimbat imaginea de profil de pe contul de Facebook și, astfel, a dat semnalul că susține demersul lansat recent de Pro Tv. Președintele Klaus Iohannis a invitat românii să se prezinte în număr mare la alegerile europarlamentare din 26 mai dar și la referendumul privind Justiția programat în aceeași zi. Cum era de așteptat, Prima Doamnă dă același semnal.

Andreea Esca şi Selly, unul dintre cei mai cunoscuți vloggeri din România, merg la vot pe data de 26 mai, la alergerile europarlamentare. Prezentatoarea Ştirilor ProTV de la ora 19:00 a transmis următorul mesaj:

 „Eu YES pentru că nu suntem toţi la fel, dar suntem toţi în Europa. Eu ies la vot.” Andreea Esca

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe