Victorie pentru familia lui Gheorghe Dincă. Ce au reuşit să demonstreze rudele criminalului din Caracal

Stan Filon, Narcisa Tomulescu 23.08.2021, 13:06
Victorie pentru familia lui Gheorghe Dincă. Ce au reuşit să demonstreze rudele criminalului din Caracal

Familia lui Gheorghe Dincă, monstrul din Caracal, a avut câștig de cauză în instanță! Magistrații au decis să-i dea câștig de cauză fiicei sale, care a pornit la luptă în instanță împotriva unui cetățean român și a doi italieni, care au venit cu acuzații grave.

Primă victorie pentru familia lui Gheorghe Dincă

Așadar, fiica lui Gheorghe Dincă, Daniela, a câștigat procesul cu românul Cilian Nicolae Cristian, dar și cu alți doi italieni, Gollo Vittorio Antonio și Vellar Francesco. Cei trei bărbați au venit cu acuzații grave la adresa femeii, imediat după scandalul izbucnit în jurul tatălui său.

Gheorghe Dincă a fost acuzat de răpirea Luziei și a Alexandrei, dar și de uciderea celor două copile. Imediat, s-a scris că familia sa nu ar fi fost chiar nevinovată, iar cei trei bărbați de mai sus au acuzat-o și pe fiica lui Gheorghe Dincă de fapte grave.

Prima victorie pentru familia lui Gheorghe Dinca
Prima victorie pentru familia lui Gheorghe Dinca

Ce acuzații i-au fost aduse fiicei lui Gheorghe Dincă

Aceștia au spus că Daniela făcea trafic de persoane, dar și de arme și totul avea loc la domeniul de vânătoare pe care aceasta îl administrează. Bărbații spuneau că femeia le aducea vânătorilor tinere cu care să se distreze. Ei bine, femeia i-a acționat în instanță pe cei trei pentru cele spuse.

Recent, magistrații au deciz că acuzațiile nu au putut fi probate, așa că i-a dat câștig de cauză fiicei lui Gheorge Dincă, care trebuie să primească despăgubiri în valoare de 5.000 de euro pentru acuzațiile false care i-au fost aduse de cei trei bărbați. Aceștia s-au declarat total nemulţumiţi de decizia instanţei şi au făcut recurs. Procesul va fi reluat din luna septembrie la Curtea de Apel Timișoara.

Gheorghe Dincă a fost acuzat de trafic de persoane, trafic de minori, viol, omor calificat și profanarea de cadavre sau morminte. În acelaşi dosar, Ştefan Risipiţeanu e acuzat de viol.

Când a început cazul Caracal

Totul a început pe data de 26 iulie 2019, când în urma unei percheziţii, în locuinţa lui Dincă din Caracal au fost găsite într-un butoi, printre cenuşă, resturi osoase de natură umană. Raportul de expertiză medico-legală a indicat faptul că persoana de sex feminin evidenţiată în urma analizelor genetice ale probelor biologice de os este Alexandra Măceşanu, cu o probabilitate de 99,93%.

Monstrul din Caracal a recunoscut atunci că a ucis-o pe Alexandra Măceşanu, pe 25 iulie, când a surprins-o cu telefonul în mână sunând la 112 şi, ulterior, i-a incinerat corpul. De asemenea, el a susţinut că a ucis-o şi pe Luiza Melencu, dispărută în luna aprilie.

Urmăriți Impact.ro și pe