Victor Slav, mari probleme financiare?! Lovitură pentru artist: ce face, de fapt, pentru bani

Rădulescu Valentin / 12.06.2020, 11:50

De curând Victor Slav s-a lansat într-o afacere frumoasă alături de Cătălin Cazacu. Cei doi aveau parte de distracție și se alegeau și cu bani frumoși. Acum însă pandemia cu noul virus le-a cam distrus planurile, așadar cei doi au fost nevoiți să se readapteze. Ce face acum artistul pentru bani?

Victor Slav, lovitură grea pe planul financiar. Ce face acum pentru bani?

Victor Slav împreună cu Cătălin Cazacu au pus bazele unei afaceri frumoase, dar și riscantă în același timp. Mai bine de un an cei doi au făcut un proiect de divertisment care asigură toată atmosfera la petreceri și nunți. Dar din cauza pandemiei cu noul virus aceștia au întâmpinat o lovitură destul de grea, celor doi le-au fost anulate toate evenimentele. Acum însă au găsit o nouă modalitatea de face bani, tot pe baza distracției.

„Se cheamă Dă-i mai tare în parcare și o să conțină o parte de drive-in, o parte de divertisment. Petreceri în mașină by PartyCrushers. Doar că așteptăm să vedem exact ce avem voie să facem și ce nu avem voie. Chiar nu poți să trăiești fără să te distrezi, mai ales ca tineri. Am stat două luni, om mai sta, dar cât să stai în casă? Mai ales că a venit vara”, a povestit Cătălin Cazacu la liberatea.ro.

Victor Slav, mari probleme financiare?! Lovitură pentru artist: ce face, de fapt, pentru bani
Victor Slav, mari probleme financiare?! Lovitură pentru artist: ce face, de fapt, pentru bani

Cătălin Cazacu vrea și o emisiune la radio

Cătălin Cazacu are deja emisiunea Cash Taxi difuzată pe Kanal D, dar recent a spus că vrea și una la radio. Acesta a menționat că poate să o facă fără probleme și că a fost de mai multe ori la Radio Impuls. Totodată, bărbatul a spus că emisiunea Cash Taxi este cel mai iubit proiect al lui și a avut ocazia să meargă în mai multe locuri din țară.

„Îmi doresc radio. Am fost de câteva ori la Radio Impuls și a început să-mi placă. Dacă există vreun post liber, orice, că trebuie să zic ”bună dimineața”, să citesc reclame, mă bag. E o chestie nouă, pe care mi-am dorit să o fac și nu am avut ocazia până acum”

CashTaxi este proiectul meu de suflet. Am întâlnit atâția oameni, atâtea locuri superbe din țară, am auzit atâtea povești, am făcut oameni fericiți. În plus am învățat atât de multe lucruri. De foarte multe ori am discuții la diferite întâlniri cu prieteni, accesez acele informații și mă ajută foarte tare”, a mai adăugat Cătălin Cazacu, potrivit sursei citate de mai sus.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI