Victor Ponta, obligat să se mute de acasă. Daciana i-a pus în vedere să-și facă bagajele

Elena Avramescu 13.08.2020, 13:37
Victor Ponta, obligat să se mute de acasă. Daciana i-a pus în vedere să-și facă bagajele

Pentru a evita infectarea cu noul coronavirus, Victor Ponta, președintele Pro România, a luat o decizie drastică. Astfel că politicianul și-a făcut bagajele pentru a se muta de acasă în perioada campaniei electorale. Vrea să fie sigur că nu există riscul de a infecta toată familia în cazul în care ar lua virusul.

Victor Ponta, obligat să se mute de acasă

„Daciana mi-a spus să mă mut în septembrie. Nu vrea să pun în pericol copiii şi părinţii”, a declarat Victor Ponta, când a vorbit despre campania electorală în timpul emisiunii Adriana Nedelea LA FIX.

Acesta a mai mărturisit că și lui îi este teamă să nu fie infectat. În plus, consideră că liderii politici ar putea să devină „un factor de răspândire”: „Îmi este frică să nu iau virusul şi să îl dau familiei. Oamenii vor să-ţi strângă mâna în campanie. S-ar putea ca liderii politici să devină un factor de răspândire.”

Victor Ponta, obligat să se mute de acasă
Victor Ponta, obligat să se mute de acasă

„Vor fi cele mai inutile alegeri. Nu se va schimba nimic. Se vor confirma majoritatea primarilor, care se află în funcţie. Noi vom vota moţiunea împotriva guvernului Orban, însă nu sunt convins că PSD o să o depună. Cred că UDMR va negocia şi va obţine ceva de la PNL pentru a nu vota moţiunea” a declarat acesta cu privire la alegerile locale.

În ultimele zile, partidele fac calculele finale, primarii se mută de la un partid la altul iar PSD pregătește moțiunea de cenzură despre care vorbește încă din starea de urgență.

Alegerile locale vor avea loc la data de 27 septembrie, iar guvernanţii pregătesc mai multe reguli în contextul pandemiei cu noul coronavirus. România a înregistrat miercuri cel mai mare număr de noi cazuri COVID în doar 24 de ore, de la începutul pandemiei și până acum, fiind vorba de 1.415, după efectuarea a 22.781 de teste.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...