Victor Pițurcă nu cumpără carne și legume din magazine. „În România sunt de cea mai joasă calitate”. Se laudă că întreține 20 de persoane din banii lui

Stan Filon 26.10.2022, 11:13
Victor Pițurcă nu cumpără carne și legume din magazine. „În România sunt de cea mai joasă calitate”. Se laudă că întreține 20 de persoane din banii lui

Victor Pițurcă a ajuns la 66 de ani, însă se menține într-o formă remarcabilă. Fostul antrenor al naționalei de fotbal a vorbit despre secretele siluetei sale de invidiat. Unul dintre acestea poate fi faptul că nu mănâncă niciodată carne și legume din magazine. Pițurcă a ales să vorbească puțin și despre starea sa materială, după o carieră de fotbalist, dar și de antrenor.

Victor Pițurcă nu cumpără carne și legume din magazine

Fostul selecționer Victor Pițurcă a fost invitat într-un podcast, unde a vorbit deschis despre forma sa fizică excelentă, cea care a făcut-o să tresară pe Vica Blochina, fosta sa pasiune. Cea care i-a dăruit și un copil a rămas surprinsă să vadă cât de bine arată, la vârsta lui.

„Satana! Cum poate sa arate atat de bine la varsta lui de 700 de ani. L-am vazut in realitate, dupa foarte multi ani si cand l-am vazut, nu-mi venea sa cred. Este la fel, identic ca in tinerete. E tipla. Mi-a tresarit inimioara. Are 64 de ani, dar arata impecabil”, mărturisea Vica în cadrul unei emisiuni.

Victor Piturca nu cumpara carne si legume din magazine
Victor Piturca nu cumpara carne si legume din magazine

Victor Pițurcă are propria sa fermă

Ei bine, acum au venit și explicațiile fostului selecționer. Victor Pițurcă a ales să spună care este secretul formei sale de invidiat. Printre altele, Pițurcă a recunoscut că nu mănâncă niciodată carne și legume din comerț și a explicat și de ce.

„Sport și mănânci puțin. Nu bagi în tine așa cu nemiluita. Mai am și eu zile când mănânc, dar în general mănânc foarte puțin și totul bun. Am o fermă și numai de acolo consum legume și carne. Numai de acolo, din comerț nu aș mânca. În România, în momentul de față, carnea și legumele sunt de cea mai joasă calitate”, a spus Victor Pițurcă în podcastul „Tare de tot”, realizat de Viorel Grigoroiu.

Întreține toată familia

Antrenorul a fost întrebat și despre starea sa materială, după o carieră de fotbalist la cel mai înalt nivel, dar și una de antrenor. Pițurcă a antrenat echipe precum Steaua București, Universitatea Craiova și Al Ittihad, dar a fost și ani buni antrenorul naționalei de fotbal a României. Spune însă că nu are o avere foarte mare și, în plus, întreține 15-20 de persoane.

„De unde atâția bani? Ce, eu am banii lui Mircea Lucescu? Am antrenat eu 10 – 12 ani pe Șahtior Donețk? Eu am câștigat bani în acei doi ani când am antrenat în Arabia Saudită. Bine, am câștigat și cât am fost la Federația Română de Fotbal, dar… Eu întrețin 15-20 de oameni. Am o familie mare, dacă n-aș fi eu ar fi greu. Nu, nu pot să spun că sunt mare bogat”, a mai declarat Victor Piţurcă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...