Victor Pițurcă a izbucnit în plâns la DNA. Momentul care a declanșat reacția fostului selecționer

Mihnea Tălău 31.01.2023, 22:27
Victor Pițurcă a izbucnit în plâns la DNA. Momentul care a declanșat reacția fostului selecționer

Fostul selecționer, Victor Pițurcă, asupra căruia planează acuzația de cumpărare de influentă, a trecut în ultimele ore prin momente dramatice. El fost ținut pentru 24 de ore în arest, purtat în cătușe pe la DNA și supus tirului întrebărilor din partea procurorilor. Dar, șocul cel mai mare l-a avut atunci când și-a văzut fiul încătușat, pentru a fi dus în arest. Este și momentul în care a cedat nervos.

Victor Pițurcă a izbucnit în plâns pe culoarele DNA

Arestarea fiului său, Alex Pițurcă, a fost prea mult pentru el. Potrivit Playsport.ro, acestuia i s-a făcut rău când și-a văzut băiatul transportat în cătușe de forțele de ordine. În acel moment, Victor Pițurcă a avut nevoie de ajutorul celor din jur, pentru că nu s-a mai putut ține pe picioare, pentru câteva momente. S-a așezat pe un scaun și și-a revenit, după care a izbucnit în plâns.

Pițurcă Jr. a primit și el mandat de arestare pentru 24 de ore, în timp ce tatăl lui va fi judecat, sub control judiciar, pentru cumpărare de influență în dosarul privind achiziția de măști în pandemie. Firma deţinută de fiul său ar fi încasat 2,2 milioane de euro în urma acestui contract.

Alexandru Piturca, audiat la DNA

O altă lovitură pentru antrenorul Pițurcă

Pentru antrenorul Victor Pițurcă vremurile se anunțau a fi unele deosebit de favorabile, numai că situația dată a dat peste cap toate planurile sale de viitor.

Chiar în aceste zile agenți săi se aflau în negocieri avansate cu un club din Arabia Saudită, pe un salariu cu multe zerouri. Presa saudită a scris că Al Adalah FC, se afla în căutarea unui antrenor european cu experiență care să o ajute în lupta pentru evitarea retrogradării. Respectivul club ar fi dispus să plătească antrenorului un salariu de peste 1 milioane de dolari până în vară, dar și să accepte o clauză de performanță pentru salvarea de la retrogradare în valoare de încă 1 milion de dolari.

Ionuț Dolănescu, dezvăluiri cutremurătoare despre ultimele clipe ale tatălui său
Urmăriți Impact.ro și pe
Mihnea Tălău
Mihnea Tălău. Redactor la impact.ro. Dedicat presei încă din 1998. Am o diplomă în Drept, un „mic” masterat și o scoală de jurnalism. Am avut norocul și onoarea de a face parte, în...