Victor Ciutacu, război cu foștii colegi de la Antena 3. Ce a apărut pe post la oră de maximă audiență

Stan Filon 26.01.2022, 16:05
Victor Ciutacu, război cu foștii colegi de la Antena 3. Ce a apărut pe post la oră de maximă audiență

Victor Ciutacu este în război cu foștii săi colegi de la Antena 3. Realizatorul de emisiuni de la România TV a văzut ceva la Antena 3 care l-a șocat și enervat la culme. Acesta nu a stat pe gânduri, ci a intrat pe o rețea socială, unde a lăsat un mesaj destinat foștilor săi colaboratori, pe care i-a jignit pur și simplu și le-a cerut să își accepte public…neputința.

Victor Ciutacu este în război cu foștii colegi de la Antena 3

Prezentatorul TV Victor Ciutacu se simte plagiat. Vedeta de televiziune spune că și-a văzut burtierele pe care le-a folosit la RTV „împrumutate” de colegii de la Antena 3. Nu crede în coincidențe, așa că s-a oferit să le trimită de-acum burtierele pe WhattsApp celor din Antena 3, pentru a nu se mai chinui să le redacteze ei. Declarația plină de accente de superioritate a apărut pe pagina sa de Facebook. Jurnalistul nu a spus exact ce titluri ar fi copiat colegii de la Antena 3.

„Apreciez că într-o perioadă în care plagiatul a revenit ca temă de dezbatere intelectuală în societate și în televiziune, burtierele mele sunt atât de inspiraționale, încât se translatează ca nebunele, în timp real, pe ecranele concurenței. Cred că prin telepatie, că doar nu le-o lua cineva copy/paste. Dat fiind că-s un foarte bun creștin, stare de fapt certificată prin recunoașterea din partea vârfurilor Bisericii Ortodoxe, fac orice să ușurez munca foștilor mei colegi. Numai să-și accepte public neputința și nevoia imperioasă de ajutor. Am putea începe prin a le trimite pe whatsapp burtierele, să nu mai fie nevoie să le rescrie. Dacă funcționează, extindem colaborarea fructuoasă, trimit și desfășurător la nevoie”, a scris Victor Ciutacu pe contul său de Facebook.

Victor Ciutacu este in razboi cu fostii colegi de la Antena 3
Victor Ciutacu este in razboi cu fostii colegi de la Antena 3

Votat „Cel mai bun realizator TV al anului 2021”

Victor Ciutacu a fost votat „Cel mai bun realizator TV al anului 2021”, într-un top realizat de Capital și Evenimentul Zilei. Iată exact cum arată clasamentul:

1. Victor Ciutacu

2. Răzvan Dumitrescu

3. Marius Tucă

4. Anca Alexandrescu

5. Florin Călinescu

6. Robert Turcescu

7. Ionuț Cristache

8. Cosmin Prelipceanu

9. Mihai Gâdea

10. Mircea Badea

Cel mai bun realizator TV al anului 2021 s-a mutat în București chiar în anul 1989, când s-a înscris laUniversitatea Politehnica din București. Între 1993-1995 a fost jurnalist la ziarul Meridian, iar din 1995a scris la departamentul politic al ziarului Curierul Național. A lucrat și la ziarul Adevărul,  gost consilier la APAPS și consilier al ministrului Economiei, Codruț Șereș.

A fost editorialist și redactor-șef la Jurnalul Național, apoi a moderat emisiunea Vorbe Grele, de la Antena 3. Jurnalistul era un invitat frecvent al emisiunii Sinteza Zilei, moderată de Mihai Gâdea, însă din 2013 s-a mutat la România TV.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...