Viceprimarul din Calafat, mutat cu biroul într-un adăpost de câini. Primarul localității, acuzat de răzbunare

Dumitrică Roxana 01.08.2022, 21:00
Viceprimarul din Calafat, mutat cu biroul într-un adăpost de câini. Primarul localității, acuzat de răzbunare

Un scandal de proporții a izbucnit în Primăria din Calafat, după ce biroul viceprimarului a fost mutat în vechiul adăpost de câini din oraș. Edilul susține că era singura locație disponibilă și că adăpostul ar fi în administrarea viceprimarului, dar acesta din urmă reclamă că este vorba despre o răzbunare pentru o ceartă mai veche dintre ei.

De ce a fost ales un astfel de loc

Viceprimarului Petre Petrică din Calafat i-a fost amenajat biroul în fostul adăpost de câini al orașului. „Aceea a fost singura locație disponibilă, dar putem spune că este aproape de locul de muncă. Așa cum prevede organigrama, viceprimarul are în subordine ISU și Protecția Muncii. În compartimentul ISU, acesta se ocupă și de gestionarea câinilor fără stăpân. Ceea ce el chiar acolo lucrează”, spune Dorel Mitulețu, primarul din Calafat.

Clădirea în care a fost trimis să lucreze viceprimarul e mică, dar edilul din Calafat susține că adjunctul său are condiții pentru desfășurarea activității.

„În momentul când vom avea un buget disponibil, vom putea pune și alte condiții, referitor la un aer condiționat, ca să poată să-și desfășare activitatea și așa cum dorește dumnealui”.

Ce spune viceprimarul

Viceprimarul Petre Petrică, care și-a început activitatea pe 27 iulie, spune că în Primărie sunt birouri goale, iar primarul Mitulețu l-a mutat în adăpost din răzbunare, pentru că nu l-a votat.

„Am primit birou din start aici. Nu e un loc pentru o activitate demnă. El (primarul – n.r.) spune că acolo e singurul loc disponibil, dar în Primărie sunt birouri de viceprimar unde de zeci de ani își desfășurau activitatea toți cei care au fost până acum. Oamenii care vor să vorbească cu mine nu pot veni acum acolo, e un șantier, sunt utilaje, e mult balastru, se fac materiale de construcții”, a spus Petrică.

„Nu am pretenții de lux, nu am ce face, o să-mi desfășor activitatea acolo, le voi spune oamenilor să vină acolo dacă vor să vorbească cu mine”, a mai declarat viceprimarul.

Urmăriți Impact.ro și pe