Vica Blochina va fi operată de urgență! Ce se întâmplă cu vedeta de televiziune

Vedeta de televiziune a ajuns în grija medicilor, care au decis să o opereze de urgență. Vica Blochina a suferit din pricina problemelor de sănătate, de curând, și a mers la Spitalul Universitar, din Capitală.

Cunoscuta blondină în vârstă de 44 de ani acuza dureri foarte mari, de aceea a cerut ajutorul cadrelor medicale. A fost vorba despre o problemă la nivelul piciorului. Fosta balerină a aflat că are piciorul rupt, după ce i-au fost efectuate mai multe investigații, dar și radiografii.

Vica Blochina va fi operată de urgență! Ce se întâmplă cu vedeta de televiziune

Vica Blochina are probleme de sănătate și medicii au decis să îi pună un ghips, pentru ca oasele de la nivelul piciorului să îi fie susținute. Vedeta de televiziune urmează să treacă și printr-o intervenție chirurgicală, după decizia venită din partea specialiștilor de a-i pune piciorul în ghips. Fosta iubită a lui Victor Pițurcă a ajuns să sufere din această cauză și pentru că în general este o fire foarte activă.

Vica Blochina va fi operată de urgență! Ce se întâmplă cu vedeta de televiziune

Vica Blochina a ajuns de urgență la spital, cu o zi în urmă, acuzând dureri foarte mari la nivelul piciorului

Se pare că turele zilnice de alergat nu i-au făcut deloc bine blondinei. Aceasta nu a mai putut să pășească din pricina durerilor foarte mari resimțite.

„Vica aleargă zilnic în zona Parcului Carol I și după o tură a simțit dureri mari și nu a mai putut pune piciorul în pământ. A decis să meargă la spital pentru că durerile s-au acutizat, iar acolo a aflat că are piciorul rupt. Nu i-a venit să creadă pentru că nu a avut vreun accident, nu a căzut astfel încât să se producă o fisură atât de mare, așa cum a apărut pe radiografie. Medicii au decis să o opereze pe Vica”, au povestit apropiații Vicăi Blochina, potrivit celor de la click.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI