Vica Blochina pleacă definitiv din România. Unde se mută fosta amantă a lui Pițurcă

Andra Daoud 07.12.2021, 19:10

Vica Blochina are planuri mari pentru 2022. Fosta amantă a lui Victor Pițurcă va părăsi definitiv România și a început deja să facă demersurile pentru a o lua de la zero într-o țară nouă. Vica și-a făcut deja planuri atât pentru Sărbători, cât și pentru începutul de an. Unde va petrece Crăciunul și Revelionul și ce țară a ales pentru a începe o nouă viață.

Vica Blochina se mută din România

Vica Blochina a avut parte de un an dificil, motiv pentru care a decis să înceapă anul 2022 cu schimbări majore. Fosta balerină a avut două accidente rutiere, în anul care tocmai se încheie, la interval de doar câteva luni unul de altul. Sfârșitul de an o găsește însă pe Vica pregătită să petreacă Sărbătorile într-o destinație exotică, pentru a încheia anul într-o manieră pozitivă. Fosta parteneră a lui Victor Pițurcă plănuiește și să părăsească România, la începutul lui 2022, pentru a se muta peste Ocean.

Fosta balerină și-a pus la vânzare apartamentul și vrea să se mute în Statele Unite ale Americii, după cum a povestit chiar ea, în emisiunea „Teo Show”. Vica speră să obțină 400.000 de euro pentru locuința de lux pe care o deține în București. Dorința de a începe o nouă viață în SUA nu este nouă pentru Vica, dar acum a sosit momentul să facă schimbarea. Fosta balerină a așteptat ca fiul ei și al lui Piți, Edan, să crească, pentru ca schimbarea să nu fie atât de dificilă pentru el.

Vica Blochina pleacă definitiv din România. Unde se mută fosta amantă a lui Pițurcă
Vica Blochina alături de fiul ei și al lui Victor Pițurcă, Edan

Vacanță de lux în Thailanda, de Sărbători

Pentru finalul de an, Vica și-a făcut planuri pentru o vacanță prelungită. Ea a povestit, tot în emisiunea lui Teo Trandafir, că va petrece o lună în Thailanda. A închiriat deja o casă acolo și urmează să plece, alături de câțiva prieteni. Ea a mărturisit că muncește foarte mult pentru a-și permite acest răsfăț și că va scoate din buzunar o mică avere pentru vacanța exotică.

12.000 de euro pe săptămână. Într-adevăr cu acest virus, cu toată nebunia care se întâmplă acum, călătoriile au devenit un mare, mare lux. E foarte scump, de la biletul de avion, la cazare și tot ce vrei. a spus Vica la „Teo Show”.

Vica speră ca ghinioanele să se încheie odată cu finalul de an, pentru că a avut parte de câteva întâmplări care au pus-o la încercare în ultimul timp. Frumoasa blondă a povestit că a fost implicată într-un incident rutier în urma căruia i-a fost distrusă mașina, la doar câteva luni după ce mai avusese un accident:

Deci, la mine e viață din filme de nebuni, pe cuvântul meu. Mergeam și eu liniștită, mă duceam la birou și deodată s-a urcat pe mine basculanta. Și săracul șofer, probabil că nu m-a văzut, vorbea și la telefon. Mi-a distrus mașina. Am rezolvat această problemă amiabil. Era, până la urmă, un copil de 20 și ceva de ani la volan. Dacă mergeam la poliție i se lua carnetul.

Urmăriți Impact.ro și pe